Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls II'den Bir Dergi Taraması


     Namco Bandai ve From Software'in PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için duyurduğu Dark Souls II hakkındaki ilk bilgileri bir süre önce yayınlamıştı. Edge dergisinde yayınlanan bu bilgilerin ardından bu oyunla ilgili ilk görseller de yine Edge'de ortaya çıktı.
 
     Aşağıda görebileceğiniz dergi taramasında oyundaki bazı düşmanlarımızı ve eşyalar bulabilirsiniz. Örneğin iri kıyım düşmanlar ellerindeki dev silahlarla görünürken, sağ köşedeki bir Talisman tasarımı da dikkatimizden kaçmıyor. Ayrıca sol taraftaki düşman tasarımı da bize biraz Dead Space'i anımsattı.
 
      Bu görüntülerde en çok dikkatimizi çeken şey ise bir savaş atı arabasına binmiş olan karakter oldu. Serinin önceki oyunlarında (Demon's Souls ve Dark Souls) böyle bir şeyle karşılaşmamıştık.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
dark souls dark souls 2 from software vga namco bandai aksiyon RPG pc ps3 xbox 360
Sniper Elite V2: GOTY Sürümü Geliyor Metal Gear Rising'in Bir Kapak Tasarımı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rambocuk

16.12.2012 17:24:52

0
deöoms soulsu ps3 de oynadım mütiş keyifle ve heycanla bitirdim dark sosulsu pc de oynamaya kalkınca kötü oynanabilirlik yüzünden hileyle adamın tüm statları 99 yaptım ulan hileyle bile geçilmeyen yer vardı ya :) oyun böylece çöp olmuş ama bu sefer alıcam ps3 esnek oynanabilirlikle tadını çıkara çıkara o heycanı yaşıcam muhteşem bir oyun

BSC Misafiri

16.12.2012 12:14:42

0
Yaratıklar böyle olursa bide o kadar karanlık alanda meşale ile gezersek afedersnz ama g.t korkusundan 2 lvllik yaratik için 50 lvl kasariz :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls II ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız