Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls II'de İstiladan Kaçış Şansınız Azaldı

Ne ölümüze rahat var, ne de dirimize...

    Bildiğiniz gibi Demon's Souls & Dark Souls oyunlarında (Souls serisi diyoruz) Undead ve Human görünümleri bulunuyor. Undead olmanın avantajları arasında diğer oyuncuların dünyanızı işgal edemiyor olması veya ölünce düşmanların ruhunuzdan beslenememesi (Demon's Souls) gibi çok sayıda şeyi sayabiliriz.
 
    Human formunda iken karakterimiz daha güçlü oluyor, bazı gizlilikleri açabiliyor, diğer oyuncuların dünyasını işgal ediyor (veya onlar bizimkini işgal ediyor) veya boss savaşlarında yardımcı karakterleri çağırabiliyoruz. Bu formun da çok sayıda avantajı ve dezavantajı bulunuyor.
 
    From Software yetkililerinin açıklamalarına göre Undead formundaki oyuncular da artık diğer oyuncuların istilasına uğrayabilecek. Geliştiriciler belli level aralığına sahip oyuncuların ancak birbirleriyle mücadele edeceğini söylüyorlar. Yani 80 level olan birisi 20 level olan birisinin dünyasını işgal edemeyecek.
 
     Yeni karar sayesinde From Software konsolumuz online iken her zaman diken üstünde durmamızı istemiş. Dark Souls ve Demon's Souls oyuncularının istilaya uğramamak için %95'inin Undead formunda savaştığını belirtelim.
 
     Bu arada From Software kurallara uymayan oyuncuları cezalandırmak için "polis sınıfını" (gerçek adı değil) getirmiş. Bu sınıftaki oyuncular bir bakıma kelle avına çıkıp hileli yollara başvuran oyuncuları avlayacaklar.
 
     Son olarak eğer diğer oyuncularla uğraşmak istemiyorsanız Dark Souls 2'yi offline olarak oynayabileceğinizi belirtelim.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer dark souls dark souls 2 from software vga namco bandai aksiyon RPG pc ps3 xbox 360
Monster Hunter 3 Ultimate için e-shop İndirimi Korku Oyunu "The Forest" Nelerden Etkilendi?

Dovahkiin

29.1.2014 10:55:18

0
Bence çok da iyi bir değişim değil. Şimdi iki işgalin birinde rakip alt F4 çekecek...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls II ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız