Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Daleks!" İsimli Doctor Who Animasyonundan Yeni Bir Klip Yayınlandı

 
Bilim kurgu türünün en önemli üyelerinden biri olan Doctor Who'nun spin-off animasyon dizisi Daleks'ten yeni bir klip paylaşıldı.
 
Klipte Dalekler'in, Islos gezegenini istila ettiğini görebiliyoruz. Doctor Who dizisinde belki de Doctor'dan sonra en çok tanınan karakter olan Dalekler'e odaklanan bu dizi bu yılın kasım ayında yayınlanacak. Dizi 5 dakikalık 10 bölümden oluşacak.
 
Dizinin senaryosunu James Goss yazıyor. Animasyonu hazırlayan stüdyo ise Studio Liddell. Daleks! animasyon dizisi Doctor Who'nun YouTube kanalından yayınlanacak. Seslendirme kadrosunda ise Nicholas Briggs (Doctor Who'da Dalekleri seslendiren sanatçı), Joe Sugg, Anjli Mohindra ve Ayesha Antoine bulunuyor.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri doctor who daleks! animasyon yeni dizi
Adam Sandler, Sevilen Film Karakterlerinden "Sandlerverse" Yaratmak İstediğini Söyledi Stormfront ve Love Sausage, The Boys'un 3. Sezonunda Bulunacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız