Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DUST 514'ün Yaratıcıları PC'ye Project Legion'u Getiriyorlar


      İzlanda'da devam eden Eve Fanfest'ten gelen haberlere göre CCP PS3 için çıkardığı MMOFPS oyunu DUST 514'ün evrim geçirmiş halini Project Legion adıyla PC'ye getiriyor.
 
     Project Legion da DUST 514 gibi Eve evreninde geçecek ve DUST 514'ün yeniden tasarlanmış hali olacak. CCP'nin dediğine göre yapılan hatalardan ders alınmış ve Project Legion'ın çıkışı DUST 514'ünki gibi türbülanslı bir çıkış olmayacak.
 
     CCP CEO'su Hilmar Veigar Petursson, oyunla ilgili olarak "neredeyse yepyeni bir oyun olacak" dedi ve oyunu aynı ekibin yaptığını ve bu nedenle çok daha tecrübeli olduklarını da sözlerine ekledi. DUST 514'te uygulanan önemli fikirler Project Legion'da da olacak ancak iki oyun arasında bunun dışında pek bir ilişki bulunmayacak.
 
     Project Legion'un ne zaman çıkacağına ilişkin net bir bilgi henüz yok maalesef. Ancak şimdilik hemen aşağıdan izleyebileceğiniz bir video var.

Bu haberin bağlantısı
URL
CCP EVE Project Legion MMOFPS PC
Don't Starve'ın Eklenti Paketi Reign of Giants Çıktı Project Cars'ın Yayınlanan Görüntülerinde Hiçbir Efekt Yok
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

iamburak

2.5.2014 20:50:08

0
Oyunun atmosferi güzel görünüyor ancak meydanın askerlerle dolması şart. Planetside 2 gibi olursa harika durur.

Vernon Schillinger

2.5.2014 20:41:43

0
Görsellik olarak türünün tüm oyunlardan neredeyse daha iyi,hatta crysis 3 le eş değer olmuş.Dust 514 biraz oynamıştım,beğenmemiştim.Gezegen seç olayı daha ayrıntılı ve tatmin edici olmalıydı.Bu oyun bu eksikleri gidermişse oynanabilir.Planetside 2 vb oyunları görmekten mutluluk duyuyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Project Legion
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız