Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DUST 514 Neden Playstation 3'e Özel?

Konsollarda MMO FPS oynamak eğlenceli olabilir

     Konsollarda MMO oyunlara pek alışkın değiliz. Bunun nedenlerinden biri de konsol üreticilerinin geliştiricilere bazı sınırlamalar getirmesi. Bu sınırlamalar oyunlarını istedikleri gibi pazarlamak isteyen firmalara da engel olabiliyor. CCP Games ise Sony ile işbirliğinden memnun.
 
      CCP Games'in pazarlama müdürü David Reid'in açıklamasına göre Sony son derece açık fikirliymiş. Free-to Play sisteme sahip olacak DUST 514'te sanal eşya satışı konusunda Sony ile masaya oturduklarında kendilerine kesin kurallar sunulmadığını ve Sony'nin gereken esnekliği gösterdiğini söyleyen Reid, Sony'nin çok sayıdaki konuda çözüm için kendilerine çok yardım ettiğini de belirtiyor. Reid bir bakıma Microsoft'un katı kurallarına da gönderme yapıyor gibi görünüyor.
 
      DUST 514'ün 2012 yılı içinde Playstation 3 için piyasaya çıkacağını ve bu MMOFPS oyununun dünyasının EVE Online'ın dünyası ile bağlantılı olacağını da belirtelim. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak digitalspy EVE online DUST 514 online mmofps ps3 xbox360 vita
Infinity Blade App Store'da Sadece 1 Dolar Kinect Star Wars Üzerinde 10 Stüdyo Çalıştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DUST 514
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız