Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DON’T NOD, Tiny Bull Studios'un Geliştirdiği Oyun için Anlaşma Yaptı

 
 
DON'T NOD, İtalya - Torino merkezli Tiny Bull Studios ile iki stüdyonun ortak olarak geliştirdiği aksiyon rol yapma oyununu yayınlamak için bir anlaşma imzaladığını duyurdu. DON'T NOD, projenin çoğunluk haklarına da sahip olacak.
 
Basın açıklamasına göre DON'T NOD, yeni oyunun gelişimini desteklemek için kendi aksiyon rol yapma oyunu Vampyr'den elde ettiği bilgi birikimini ve deneyimi Tiny Bull Studios ile paylaşacak. 
 
Tiny Bull Studios CEO'su Matteo Lana anlaşma hakkında şunları söylüyor: "Bu anlaşma Tiny Bull Studios için harika bir fırsat. Anlamlı oyunlar her zaman odak noktamız olmuştur ve bir sonraki projemizde böyle olağanüstü bir ortakla çalışmayı dört gözle bekliyoruz.” 
 
DON'T NOD CEO'su Oskar Guilbert bir basın açıklamasında şunları söyledi: "Tiny Bull Studios'u ortaklarımız arasında görmekten gurur duyuyoruz. 18 ay içinde üçüncü iş birliğimizi imzalayarak yayıncı olarak hedeflerimizi ilerletmekten ve güçlendirmekten gurur duyuyoruz.”

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu DON’T NOD
Destiny 2'de Yer Alan En iyi 10 Shotgun Uncharted: Legacy of Thieves Collection'ın PC Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız