Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DON’T NOD Ekibinin Geliştirdiği Tırmanma Oyunu Jusant için Demo Yayınlandı

 
 
Geçtiğimiz hafta DON'T NOD ekibi tarafından duyurulan aksiyon, bulmaca, macera ve tırmanma oyunu Jusant için ücretsiz bir demo sürümü yayınlandı. Unreal Engine 5 ile geliştirilen oyunun demosu Steam'de şu an mevcut. Demoyu ücretsiz bir şekilde oynayarak oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu öğrenebilirsiniz.
 
Oyunda tırmanma mekanikleri dikkat çekiyor
 
 
 
Macerayla bulmacanın bir araya geldiği tırmanış oyunu Jusant'ta bir yandan atmosfere bakarken diğer yandan ise yukarılara doğru çıkıyoruz. Göklere uzanan kuleye tırmandığımız oyunda yeni zirvelere ulaşmak için mücadeleye başlıyor ve tırmanış malzemelerini kullanmada ustalaşmaya çalışıyoruz.
 
Oyunda birbirinden farklı biyomları keşfediyor, kendi yolumuzu bulmaya çalışıyor ve kulenin geçmişini öğrenmeye başlıyoruz. Yükseklere çıkıp becerileri geliştirdikçe elimizdeki araçları daha iyi bir şekilde kullanabiliyoruz. Oyunda ayrıca istediğin tempoda oynayabiliyoruz.
 
Oyun fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Jusant
Cyberpunk 2077 için Yeni Güncelleme Yayınlandı: Onlarca Sorun Düzeltildi Electronic Arts İki Farklı Organizasyona Ayrılıyor: EA Entertainment ve EA Sports

BSC Misafiri

21.6.2023 19:06:05

0
neden karton grafikler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız