Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DICE: Mobil Oyunculuğun Gelişmesi Herkes İçin İyi


     Hakim olan düşünceye göre mobil oyun sektörünün gelişmesi, AAA kalitedeki oyunları tehdit edebilir. Fakat DICE'dan Karl Magnus Troedsson, bunu bir problem olarak görmüyor. DICE'a göre bu sektörün gelişmesi, herkes için iyi.
 
     Edge'e verdiği röportajda konuşan Troedsson, "Mobil oyunculuğun gelişmesiyle birlikte insanlar daha fazla o tarafta oyun oynayacak fakat bunu bizim için bir sorun olarak görmüyorum. Hatta tam tersine, bu tüm oyun sektörü için bir yarar." sözlerini söyledi. 
 
     Yaptığı açıklamalarda Troedsson, "Böylelikle oyuncular daha fazla oyunlar oynayıp daha fazla yenilikler görecek. Haliyle, normaldekinden daha fazla eğlenecek." sözlerine yer verirken, hardcore oyunculukla mobil oyunculuk ilişkisine de değindi;
 
"Bence bu konuda bir yanlış anlaşılma var. Tanıdığım insanlar beni 'hardcore' oyuncuların arasına koyar fakat ben mobil cihazlarda da oyun oynuyorum. Evde olduğum zaman daha yüksek çözünürlüğe, daha yüksek ses kalitesine sahip oyunlar oynamak istediğimden PC'me yönelirim, fakat dışardayken telefonumdan oyunlar da oynarım." 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Apple IPhone mobil oyunculuk dice battlefield
Assassin's Creed III'e Limited Edition Duyuruldu Total War: Rome II'den Yeni Detaylar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.7.2012 11:13:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: stun hardcore oyunlar f2p leye yönelse.. gene iyi... bf3 hem para alıyor hemde premium çıkartıyor... orjinal surumde 9 harita premiumda 20 harita... ustune adaletsizligin ta kendisi olan silahlarla...
F2P'in ayak sesleri bunlar,buda tabiki online pass saçmalığını çıkaran EA'den geliyor.Şimdi böyleyse F2P'de neler olur kim bilir.Singleda her bölüm için para bile isterler utanmasalar. Oyun sektörüne bir kural,bir denetleyici lazım.

stun

3.7.2012 03:57:03

0
hardcore oyunlar f2p leye yönelse.. gene iyi... bf3 hem para alıyor hemde premium çıkartıyor... orjinal surumde 9 harita premiumda 20 harita... ustune adaletsizligin ta kendisi olan silahlarla...

Chidori

3.7.2012 01:18:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam Dışardayken mobil oyunlar iyi oluyor da,çok abartılıyor.Angry Birds bu kadar ünlü olup,rekorlar kıracak bir oyun değildi.Mobil oyunlara önem artıyor,hardcore oyunlarda F2P'ye yöneliyor.İyi değil.
Katılıyorum.

CrazyToones

3.7.2012 01:18:07

0
Eskiden bazı şeyler sadece o şey olsun diye yapılıyordu. Ama devir değişti. İnsanlar yeni dünya düzeniyle rehavete girdi, paraya yöneldiler. Şimdi her şey para. Müzikle başladı, oyunla devam ediyor.

MiyopBey

2.7.2012 18:42:50

+6
Dışardayken mobil oyunlar iyi oluyor da,çok abartılıyor.Angry Birds bu kadar ünlü olup,rekorlar kıracak bir oyun değildi. Mobil oyunlara önem artıyor,hardcore oyunlarda F2P'ye yöneliyor.İyi değil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
iPhone
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız