Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberpunk Evrende Geçen Macera oyunu "Norco: Faraway Lights" Bu Yıl İçerisinde Yayınlanacak

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Geography of Robots'un yaptığı cyberpunk evrende geçen macera oyunu Norco: Faraway Lights bu yıl içerisinde PC için yayınlanacak. 
 
Oyunun net bir çıkış tarihi belli değil ancak bu yıl ilkbahar ya da yaz aylarında çıkması bekleniyor. Oyunun tanıtım yazısını ve yayınlanan son fragmanı aşağıda bulabilirsiniz. Buraya tıklayarak da Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.  
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Ölen annenizin malikanesine yerleşmek için kendi şehrinize geri dönersiniz ve kardeşinizin kaybolduğunu fark edersiniz. Annenizin 10 yıl boyunca barındırdığı cyborg ile kardeşinize ne olduğunu araştırmaya başlıyorsunuz. 
 
Norco: Faraway Lights, Norco üçlemesinin ilk oyunu ve yaklaşık 2 saatlik bir deneyim sunuyor. Doğrusal olmayan diyalog sistemi ile diyaloglar içerisinde kaybolun. Zengin piksel görselliklerle dolu olan Güney Louisiana'nın petrokimyasallardan oluşan evrenini keşfedin.
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer Norco: Faraway Lights cyberpunk piksel macera üçleme oyun
Star Wars Jedi: Fallen Order'ın Ertelenme İhtimali Varmış Ancak Tatil Döneminde Çıkması İstenilmiş Final Fantasy VII Remake – Chocobo Chick, Carbuncle ve Cactuar Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Norco: Faraway Lights
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız