Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cult of the Lamb için büyük bir güncelleme yayınlandı! İşte detaylar

 
 
Eleştirmenlerce ve oyuncular tarafından beğenilen roguelike aksiyon macera oyunu Cult of the Lamb için büyük bir güncelleme yayınlandı. Geliştirici Massive Monster ekibi tarafından sunulan bu güncelleme oyun sonu yeni bir hikaye içeriğini, yenilenmiş patronları (boss), düşmanları ve daha fazlasını oyuna dahil ediyor.
 
Büyük güncelleme ayrıca fotoğraf modunu da oyunculara sunuyor 
 
 
 
Birçok yeni ve yenilenen içeriği oyunculara sunan büyük güncelleme oyuna aynı zamanda derin dövüş tekniklerini ve yeni bir fotoğraf modunu getiriyor. Relics of the Old Faith adlı bu güncelleme ile beraber oyuncular oyundan daha fazla deneyim elde edebiliyor.
 
Yeni yama oyuna Relics adlı yeni bir dövüş mekaniği dahil ediyor. Geliştirici ekip bu yeni mekaniği "tamamen yeni bir savaş sistemi" olarak tanımlıyor. Ayrıca oyuna eklenen yeni öğelerle beraber güçlü yeteneklere sahip olabiliyorsunuz.
 
Relics of the Old Faith güncellemesinin çıkışını kutlamak için Cult of the Lamb oyunu şu anda birçok oyun satış platformunda yüzde 35 indirimli. Oyun Steam'de 104,00 TL. 
 
Tüm güncelleme detaylarına bakmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle aksiyon macera roguelike
Apex Legends'ın 17. sezon çıkış tarihi ve detayları belli oldu Horizon: Forbidden West'in devam oyunu geliyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cult of the Lamb
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız