Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crytek’in Yeni Oyunlarını GameX’te İlk Kez Deneyimleyin!


    Crytek, 4-7 Aralık tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek GameX 2014 fuarını ziyaret edecek oyuncuları, ASUS’un 4K teknolojisini destekleyen bilgisayarlarında Ryse: Son of Rome’u 4K çözünürlüğüyle deneyimlemeye ve tarihin en büyük efsanelerinin yer aldığı Arena of Fate’i ilk kez oynamaya davet ediyor. Yakın zamanda Kapalı Çarşı haritasının duyurulduğu ve dünyada 30 milyonu aşan oyuncusuyla Warface, sürprizleriyle FPS tutkunlarının kalbini bir kez daha fethedecek.

    Roma İmparatorluğu’nun görkemli ve acımasız dünyasını keşfedeceğiniz Ryse: Son of Rome, Asus’un 4K teknolojisini destekleyen bilgisayarlarında oyunseverlerle buluşacak. Üstelik fuar boyunca dağıtılacak indirim kodları ile oyuncular Ryse’ın dijital versiyonuna Playstore üzerinden 29 TL’ye sahip olabilecekler.

    İlk kez GameX’te oyuncularla buluşacak olan Arena of Fate, Kırmızı Başlıklı Kız ve Alice ile tanışmak isteyenleri Crytek standında buluşturacak. Tarihin ve fantastik dünyanın efsanevi kahramanlarından biri olarak 5’e 5 hızlı çarpışmalar sunan Arena Of Fate, GameX’de oyuncuları zamana karşı yarışacağı şiddetli bir kapışmaya davet ediyor. Robin Hood’dan Nikola Tesla’ya, Kleopatra’dan İbn-i Sina’ya kadar, oyuncular hayallerindeki kahramanı seçerek aksiyon dolu bu online oyunda ustalıklarını konuşturabilecekler.

    Geçtiğimiz yıl GameX’te tank ile oyuncuların büyük ilgisini çeken Crytek’in ücretsiz online oyunu Warface, bu sene de FPS tutkunları için pek çok etkinlik ve sürprizle yer almaya hazırlanıyor. GameX sırasında yapılacak Warface maçları sonucunda kazanan oyunculara ASUS’tan çeşitli hediyeler verilecek; birinciye ASUS ROG G550 notebook, ikinciye ASUS Transformer Book T100 ve üçüncüye de ZenFone 5 akıllı telefon hediyelerinin yanı sıra Crytek’ten ve PaybyMe’den çeşitli Warface ödülleri verilecek. Toplam değeri 65 bin TL’yi aşan hediye ve ödüllerin dağıtılacağı etkinliklere oyunseverlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Arena of Fate Crytek Moba Free to Play
Far Cry 4'te C4 ile Filleri Havaya Uçurmak (Video) Game of Thrones'un Arya'sı, The Last of Us Filmi İçin Konuştu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

jeofoking

4.12.2014 00:17:15

0
crytekin oyunlarını deneyim etsek ne etmesek ne zaman kaybından başka bişey değil

rodri

3.12.2014 20:14:57

+2
Nanosuit gibi müthiş bir tasarım yapmış şirketin düştüğü vaziyete bak, kırmızı başlıklı kız oyunu yapıyor.

emiLL

3.12.2014 18:48:59

0
Bu haber için prim olarak ne aldınız başlığa bak sanirsin devasa aaa kalitede oyunlar biri yeni diğerleri eski oyunlar işte

BSC Misafiri

3.12.2014 18:19:02

0
30 milyon warface oyuncusu dedi ya,orada yüzümde alaycı bir tebessüm belirdi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Arena of Fate
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız