Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crytek'in VR Oyunu Robinson: The Journey Ocak Ayında Oculus Rift'e Geliyor

   
   Crytek, yaptığı duyuru ile birlikte bilim kurgu macera türündeki VR oyunu Robinson: The Journey'i ocak ayında Oculus Rift'e çıkaracağını açıkladı.
 
   Robinson: The Journey, 8 Kasım 2016 tarihinde süreli özel oyun olarak PlayStation VR için çıkış yapmıştı ve oyun PlayStation VR'da olduğu gibi Oculus Rift'e de $59.99 fiyatı ile sunulacak.
 
   Oyunun resmi tanıtım yazısı şu şekilde:
 
"VR'ın gücünü kullanarak kendi gözlerinizle yaşayan, nefes alan bir dünyayı deneyim edin ve devasa dinozorların doğal ortamında hayatta kalmak için tüm hislerinize güvenin. Tüm dünyanın Jura döneminde olduğu gizemli bir gezegende, uzay gemisi zorunlu bir iniş yapmış genç çocuk Robin'in gözlerinden bu yeni ortamı görün. Duygu yüklü bir hikâyede Robin'in etrafındaki inanılmaz sırları ortaya çıkarın ve yolculuğunuz boyunca size uçarak eşlik eden bir yapay zekâ yoldaşınızla birlikte bilinmeyen diyarları keşfedin. Araziyle, bitki örtüsüyle ve zararsız otoburlardan korkutucu yırtıcı avcı hayvanlara kadar çeşitli canlılarla etkileşime geçin ve CRYENGINE'in gücüyle VR gözlüğünün heyecan verici gerçekçiliğini deneyim edin."

Bu haberin bağlantısı
URL
Crytek Robinson: The Journey Robinson VR Sanal Gerçekçilik
Grid Ücretsiz Oldu EA Origin Kış İndirimleri Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.12.2016 01:56:13

0
Crytek teknoloji odaklı oyun yapmaktan vazgeçmeli ufak ama zevkli ve zengin bir oyun yapmaya çalışmalılar Ryse bir nevi Xbox one için teknoloji demosuydu,crysis serisi her ne kadar çok sevsemde bir nevi benchmark oyunuydu.Odaklarını hep yanlış yerlere verdiklerini düşünüyorum :/

garcher

24.12.2016 20:54:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: Source Vasat bir oyundu, Crytek'ten Crysis benzeri yada dünya savaşlarını konu alan bir oyun bekliyorum..
Şu vakitten sonra crytekten kaliteli bir oyun bekleme bence.Yaptıkları nerdeyse her oyun içi boş grafik balonu.

rambocuk

23.12.2016 19:08:54

0
Oyun editörlerine oynatırlar artık o kaskları normal vatandaş alamıyo sonuçta

Source

23.12.2016 18:57:11

0
Vasat bir oyundu, Crytek'ten Crysis benzeri yada dünya savaşlarını konu alan bir oyun bekliyorum..

nccyp1

23.12.2016 15:47:12

0
3 saatlik oyun için 60$

BSC Misafiri

23.12.2016 13:21:11

0
quote:

Orjinalden alıntı: gokhanvai VR harici de böyle bir oyun yapsanız nasıl olur acaba? Yıllardır adam gibi bir eski çağ oyunu yok. Şöyle adam gibi bir rpg yapın. Dinozorlar çağıyla ilgili olsun. Ya da Dino crisis gibi efsane bir oyunun yenisini yapın.
Aynen,Böyle açık dünya olsa süper olur,Aynı Jurassic park gibi yapsalar veya Turok diye bir oyun vardı onun gibi bir oyun yapsalar keşke...

rcpyksl

23.12.2016 12:54:50

0
Ne kadar süresiz bi sureli exc. Mis ya daha ve vr cikmadan oyunun time exc. İ bitiyor

gokhanvai

23.12.2016 12:20:44

0
VR harici de böyle bir oyun yapsanız nasıl olur acaba? Yıllardır adam gibi bir eski çağ oyunu yok. Şöyle adam gibi bir rpg yapın. Dinozorlar çağıyla ilgili olsun. Ya da Dino crisis gibi efsane bir oyunun yenisini yapın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Robinson: The Journey
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız