Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crytek: Kinect'e Oyun Geliştirmek Çok Kolay

Ryse oldukça kanlı bir oyun olacak gibi görünüyor

     Xbox 360'ın en önemli kozlarından birisi haline gelen ve oyuncuların beğenisini kazanan Microsoft'un harekete duyarlı kontrolcüsü Kinect'e Crytek'ten de övgü geldi. Bu cihaza Ryse adlı bir oyun hazırlayan geliştirici firmadan Carl Jones'un açıklamaları şöyle:

    "Ryse geliştirmek istediğimiz istediğimiz bir üründü ve (oyunu) Kinect ile yapmak çok daha anlamı oldu. Microsoft gibi vizyonumuzu paylaşan bir ortak bulduk. (Böylece) CryEngine'i Kinect ile çalıştırmak daha kolay hale geldi. Microsoft Kinect'i son derece başarılı bir şekilde tasarlamış ve kullanımını kolay yapmış. Bize teknik destek, örnekler ve uzman kişilerle çoğu konuda yardım etti. Şimdi bazı hoş şeyler yapmak için yeni bir doğrultuda denemeler yapıyoruz." 
 
    E3 fuarında Ryse'ın ilk oyun içi videosu ile karşılaşmıştık. Bu oyunun Kinect için geliştirilenler arasında önemli bir yere sahip olmasını bekliyoruz. Üstelik cihazdaki hardcore oyunların azlığından şikayet edenler de böylece tam ağızlarının tadına göre bir oyunu oynayacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak 360magazine Codename Kingdoms Microsoft Crytek Xbox 360
Tales of Abyss'in Satış Beklentileri Edge'den Shadow of Damned ve Alice'e Kıyım
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SOLID SNAKE

5.7.2011 02:31:53

-1
Crysis 2'yi PC dede XBOX dada oynuyorum. ve Satış Rakamları Her zaman bir Oyunun Kalitesini belirlemez,Çok Basit oyunlar bile,Çok kaliteli oyunlardan kat kat fazla satabilir ki bunu görüyoruz..

bloodTime

4.7.2011 18:47:38

0
şuan nadiren lag oluyor o da pek sorun olmuyor abartmaya gerek ... bi rde bu crysis 2 hataları neden crytek haberleri altında dile getiriliyor anlamadım ... hep aynı kişiler:D adam kınect diyor ryse diyor biri de crysis 2'den bahsedıyor... oyun cok satılmadı ki zaten heves mi kaldı adamlarda:D

SOLID SNAKE

4.7.2011 18:26:09

-1
quote:

Orijinalden alıntı: batucan57 bırakın bu ayakları siz pc de crysis 2 hatalarını düzeltemiyorsunuz hala oyunda silahlar oyuncunun elinde gözükmüyor geç geliyor bide 1.9 patch yayınladınız sözde kandırmayın insanları
Senin Yazdığın bu sorunları biz niye göremiyoruz acaba ?. Abartıp Saçmalamakta üstünüze yok Sallamak bedava tabi :)

BSC Misafiri

4.7.2011 17:43:52

0
Neden insanlar crytek nefret ediyor. Nerede görsem herkes laf atıyor. Adamlar birşeyler yapmaya çalışıyorlar. Ama siz sürekli kötülüyorsunuz. Söylermisiniz bu Crytek neden bu kadar düşmansınız?

Prоwler

4.7.2011 17:31:47

-1
quote:

Orijinalden alıntı: batucan57 bırakın bu ayakları siz pc de crysis 2 hatalarını düzeltemiyorsunuz hala oyunda silahlar oyuncunun elinde gözükmüyor geç geliyor bide 1.9 patch yayınladınız sözde kandırmayın insanları
Yapma böyle fanboyları kızdırıyorsun

Portraitclub

4.7.2011 15:31:49

-6
bırakın bu ayakları siz pc de crysis 2 hatalarını düzeltemiyorsunuz hala oyunda silahlar oyuncunun elinde gözükmüyor geç geliyor bide 1.9 patch yayınladınız sözde kandırmayın insanları

BSC Misafiri

4.7.2011 15:25:46

-5
bold italic yazılan kısım kuran meali gibi durmuş :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ryse: Son of Rome
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız