Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crysis Remastered Trilogy - Çıkış Fragmanı

 
 
Crytek, Crysis Remastered Trilogy için resmi çıkış fragmanını yayınladı. Crysis Remastered Trilogy, 15 Ekim'de Epic Games Store'a özel olarak çıkacak. Crysis Remastered Trilogy, Crysis, Crysis 2 ve Crysis 3'ün remastered sürümlerini içeriyor.
 
Trilogy, HD dokuların yanı sıra iyileştirilmiş aydınlatmaya, görsel olarak geliştirilmiş karakterlere, silahlara ve ortamlara sahip olacak. Ek olarak, PC sürümünde Ray Tracing (Işın İzleme) özelliğini destekleyecek.
 
Ayrıca Crysis 2 Remastered ve Crysis 3 Remastered, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için ayrı ayrı 15 Ekim'de piyasaya sürülecek.

Ek olarak PlayStation 5 ve Xbox Series X'te dinamik çözünürlükte 60FPS/1080p - 4K çözünürlük arasında oynanabilecek.

Crytek'in sunduğu klasik birinci şahıs nişancı oyun; aksiyon dolu oyun tasarımı, korumalı dünyası, daha önce hayranı olduğun nefes kesici ve efsanevi savaşlarıyla geri döndü. Hem de tekrar düzenlenerek yeni nesil donanım ürünleri için optimize edilen grafikleriyle.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming nişancı aksiyon
Assassin's Creed Valhalla 1.3.2 Güncelleme Detayları Epic Games Store'a Başarım Sistemi Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crysis Remastered Trilogy ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız