Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crawl Yapımcısından Switch'e Destek, Microsoft'a Veryansın!

 
     Bünyesinde son yılların başarılı yapımlarından Crawl gibi bağımsız oyunları bulunduran ve kutulu satışlarını gerçekleştiren Amerikan oyun dağıtımcısı Limited Run Games, Nintendo Switch için kutulu olarak dağıtılacak yeni oyunlarının duyurusunu yaptı.
 
     İlk dağıtımın 2018 yılı içerisinde gerçekleşeceğini belirten ekip kullanıcılar tarafından gelen "Xbox One partnerliği konusunda bir gelişme var mı?" sorusuna "Microsoft'un satış beklentileri oldukça yüksek, bu konuda oldukça büyük bir düşüşe gitmedikleri sürece Xbox One platformunda boy gösteremeyeceğiz." şeklinde cevap verdi.
 
     Bunun üzerine bazı kullanıcılar Xbox resmi sayfalarını da etiketleyerek çağrı da bulunurken Limited Run Games ise bu durumun yalnızca kendilerini etkilemediğini belirterek aynı durumdan muzdarip olan NIS America'yı örnek gösterdi. NIS America'da Japonya kaynaklı oyunların kutulu satışlarını yapıyor ve kendileri de benzer sebeplerden ötürü Microsoft ile anlaşamayanlardan.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twitter Crawl 8-Bit Aksiyon Bağımsız PC Multiplayer Local Co-op Yerel co-op
Adam Creighton: "DOOM'u Switch'e Adapte Etmek Zor Hem de Çok Zordu" The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın Switch ve PC Emulator Versiyonları Karşılaştırıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crawl
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız