Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Counter-Strike: Global Offensive ve Team Fortress 2 Kaynak Kodu Sızdı

 
Valve'ın rekabetçi oyunları Counter-Strike: Global Offensive ve Team Fortress 2'nin kaynak kodu internete sızdı.
 
Bu durum iki oyunda da daha kolay hile yapılması, exploitler ve oyunlar aracılığıyla kötü amaçlı yazılım yayılması endişesi yarattı. Hatta Team Fortress 2'deki bazı topluluk yaratıcıları sunucuları kapatmaya başladı.
 
Neyse ki korkulacak bir şey yokmuş. Valve, sızdırılan bu kaynak kodunun 2017'ye dayandığını ve zaten 2018'de sızdırıldığını ve oyuncuların endişelenmesi gereken herhangi bir durum olmadığını belirtti.
 
Valve tarafından yapılan resmi açıklama:
 
"Sızan kodu inceledik ve bu kodun 2017'nin sonlarında iş ortaklarına sunulan ve 2018'de sızdırılan sınırlı bir Counter-Strike: Global Offensive engine kodu olduğuna inanıyoruz. Bu inceleme sonucunda oyuncuların endişelenmesi veya kaçınması gereken herhangi bir sebep bulamadık. Her zamanki gibi, en yüksek güvenlik için resmi sunucularda oynamanız önerilir. Bu durumu araştırmaya devam edeceğiz ve aksini kanıtlayacak herhangi bir şey bulursak haber sitelerini ve oyuncuları bilgilendireceğiz. Bununla birlikte, bu sızıntı hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz Valve'ın güvenlik sayfasında nasıl rapor edileceği açıklanmıştır."

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
SuperData: Animal Crossing: New Horizons 5 Milyon Dijital Kopya Sattı Watch Dogs: Legion Yeni Nesil Konsolların Çıkış Oyunlarından Biri Olacak

Grafitty-G

23.4.2020 13:05:39

0
"Her zamanki gibi, en yüksek güvenlik için resmi sunucularda oynamanız önerilir." 1 Nisan şakası için biraz geç kalınmadımı ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız