Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cotton Fantasy 20 Mayıs'ta Batıda Çıkış Yapacak

 
 
Yayıncı ININ Games, Japonya'da Cotton Rock 'n' Roll olarak bilinen Cotton Fantasy'nin batıda 20 Mayıs'ta PlayStation 4 ve Switch için çıkış yapacağını duyurdu. Cotton Fantasy ilk olarak PlayStation 4 ve Switch için Japonya'da 23 Aralık 2021'de piyasaya sürüldü. Bir PC versiyonu da planlanıyor.
 
Tuhaf şeyler oluyor, Peri Dünyasından Willow'lar kayboluyor ve Peri Kraliçesi de Silk'ten, cadı Nata de Cotton'dan yardım istemesini talep ediyor. Cotton, ömür boyu sınırsız Willow karşılığında, yani doyumsuz bir iştah duyduğu Willow'lar için, eski dostuna yardım etmeyi ve birlikte yeni bir maceraya katılmayı kabul ediyor.
 
Uzun süredir devam eden Cotton serisinin bu yepyeni oyunu, fantastik bir maceraya daha sahne oluyor. Oyunda, başka oyunlardan yıldızlar da dâhil olmak üzere, toplamda 6 ikonik oynanabilir karakter bulunuyor! Her karakterin kendine öz mekanikleri ve saldırıları var. Böylece farklı oyun stilleri arasında seçim yaparak doğru eşleşmeyi bulabiliyorsunuz!

İkonik Cotton tarzı korunurken, Psyvariar'ın Buzz Sistemi veya Sanvein'in Zaman Modu gibi birçok yeni shoot 'em up mekaniği de sunuluyor.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Shoot 'em up macera aksiyon
Digimon Survive 29 Temmuz'da Batıda Piyasaya Çıkıyor Shadowrun Trilogy 21 Haziran'da Konsollara Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cotton Rock ‘n’ Roll
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız