Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Costume Quest Gelecek Hafta Piyasaya Çıkıyor


 
    Tim Schafer ve onun stüdyosu Double Fine'ı son olarak Brutal Legend adlı başarılı oyunlarından tanıyoruz. Bu ekip daha önce Grim Fandango ve Psychonauts gibi başarılı oyunların geliştirilmesinde de rol oynamıştı.

     20 Ekim'de yani önümüzdeki Çarşamba Xbox Live ve Playstation Network'ten satışa sunulacak olan Costume Quest de bu ekibin yeni oyunu olacak. Xbox Live'da 1200 puan, PSN'de ise 15 dolar olacak oyun firmanın diğer oyunları gibi ilginç özelliklere sahip.

     Geliştirici tarafından yapılan açıklamalara göre oyun Hallowen'deki çocukların macerası konu edinecek. Costume Quest, macera ve rpg öğelerini birleştiriyor. Macera kısmında komşularımızın evlerini araştıracak ve gizemleri ortaya çıkarmaya çalışacağız. 4 arkadaşımızın da bu görevler sırasında bize yardım etme imkanı olacak, fakat şunu hatırlatalım oyun tek kişilik olacağından diğer karakterler yapay zeka tarafından yönetilecek.
 
      Oyunun RPG kısmı ise sıra tabanlı olacak ve atak, koruma, özel ataklar gibi temel savaş sisteminin yanı sıra Quick Time Event'lere de sahip olacak. Bu savaşlar sırasında topladığımız kostümlere göre özel saldırılar ve savaş tekniklerimiz de olacak. Oyunun adı da bu kostümlerden geliyor. 
 
      Tim Schafer'in yine başarılı bir oyunla karşımıza çıkacağını düşünüyoruz, onun oyunlarını beğenenler Costume Quest'i de yakından takip edebilirler. Peki oyun neye mi benziyor, yeni videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Costume Quest RPG Adventure Double Fine THQ
Radiant Historia'dan 2 Yeni Video God of War: Ghost of Sparta Şapka ve T-Shirt'ü

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Costume Quest ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız