Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Corona Virüsü, Valve Index'in Üretimini de Etkilemiş

 
Corona virüsünün her türlü sektöre etkisi hala devam ediyor. Son açıklanan bilgilere göre Corona virüsünden dolayı hayatını kaybeden insan sayısı 2150 kişiyi geçmiş durumda. Oyun sektöründeki etkisini daha önce görmüş ve sizlere aktarmıştık. Şimdi de bir olumsuz etki de Valve Index cihazları için.
 
Upload VR'a yapılan bir açıklamaya göre Corona virüsü Valve Index'in üretimini de etkiledi. Bu sebeple önümüzdeki birkaç ay(virüsün etkisine göre süre uzayabilir) Valve Index cihazları beklenenden daha az mevcut olacak.
 
Valve ise, "Ulaşılabilirliği en üst düzeye çıkarmak için çok fazla çalışıyoruz." açıklamasını yaptı. Valve Index için yayınlanacak olan Half Life: Alyx duyurulduğundan bu yana Valve Index'in stokları sürekli tükeniyor. Oyunun duyurusundan sonra ise Valve Index'in 103.000 adet sattığı düşünülüyor.
 
Half Life Alyx 23 Mart'ta yayınlanacak ve oyunun HTC Vive, Oculus Rift ve Windows Mixed Reality sanal gerçeklik cihazlarında da çalışacağını hatırlatalım. En kısa sürede de Corona virüsünün çaresinin bulunmasını umuyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Half-Life Half-Life: Alyx VR Sanal Gerçeklik SteamVR Valve
CD Projekt'in Piyasa Değeri 8 Milyar Dolara Ulaştı The Witcher'ın İkinci Sezonunda Diziye Katılacak Yeni İsimler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Half-Life: Alyx
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız