Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Corona Virüsü Nintendo Switch'in Üretimini ve Dağıtımını da Yavaşlattı

 
Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve bir sürü kişinin ölümüne sebep olan corona virüsü Çin'de Nintendo Switch konsolunun üretimini de yavaşlatmışa benziyor.
 
Nintendo başkanı Shuntaro Furukawa, geçtiğimiz günlerde şirketin finansal sonuçlarının açıklandığı raporda, virüsün konsol üretimini etkilediğini belirtmişti. Bugün de şirket resmi websitesi üzerinden dağıtımların gecikeceğine ilişkin bir özür yazısı paylaştı.
 
"Ürünlerimize olan ilginizden dolayı teşekkür ederiz.
 
Corona virüsü salgını nedeniyle, Çin'de Japon pazarı için üretilen Nintendo Switch ve Joy-Con gibi ürünlerimizin dağıtımında gecikmeler yaşanması bekleniyor. Şu anda stokta bulunmayan Ring Fit Adventure oyununun da dağıtımının ertelenmesi bekleniyor. 
 
Bu durumun neden olabileceği sıkıntılardan dolayı özür dileriz.

Corona virüsünün etkilerini göz önünde bulundurarak mümkün olan en kısa zamanda ürünlerimizi teslim etmeye çalışacağız."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
The Turing Test'in Switch Versiyonundan İlk 30 Dakika ve İnceleme Puanları Nioh 2'nin Uzunluğu İlk Oyunla Hemen Hemen Aynı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız