Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Co-op Zombi Hayatta Kalma Oyunu Projekt Z'nin Yayıncılığını Modus Games Üstlendi

 
 
Modus Games, geliştirici 314 Arts ile co-op zombi hayatta kalma birinci şahıs nişancı oyunu Projekt Z'yi PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için yayınlamak üzere bir anlaşma imzaladığını duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Modus Games başkanı Shane Bierwith oyun hakkında şunları söyledi: “Projekt Z, ortalama bir co-op nişancı oyunundan çok daha fazlasını sunacak. Derinliğini ve benzersizliğini türün hayranlarına gösterecek. Bundan dolayı çok heyecanlıyız. 314 Arts ekibiyle birlikte önümüzdeki aylarda daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.” 
 
Projekt Z, 2. Dünya Savaşı'nda geçen atmosferik bir Birinci Şahıs zombi co-op yapısına sahip bir oyun. Oyunda, Nazi kontrolündeki adanın sırlarını ortaya çıkarmak için her biri kendine özgü yeteneklere sahip çeşitli kurtulanlardan oluşan bir ekip olarak oynayacaksınız. 
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Projekt Z
Witchfire, 2023'ün Başlarına Ertelendi Aksiyon Rol Yapma Oyunu UNDECEMBER Çıkış Yaptı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız