Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Rol Yapma Oyunu UNDECEMBER Çıkış Yaptı

 
 
Yayıncı LINE Games Corporation ve geliştirici Needs Games, oynaması ücretsiz hack and slash aksiyon rol yapma oyunu UNDECEMBER'ın artık Steam ve FLOOR aracılığıyla PC üzerinden, App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için mevcut olduğunu duyurdu. Oyun İngilizce, Fransızca, Almanca, Japonca ve Çince (Basitleştirilmiş ve Geleneksel) dahil olmak üzere toplam 10 dil seçeneğini destekliyor.
 
UNDECEMBER, PC, iOS ve Android arasında platformlar arası oyunu destekliyor. Bunun yanı sıra oyun klavye - fare, dokunmatik ekran veya kontrolör ile oynanabilir. 
 
UNDECEMBER, oyun içi öğelerin yanı sıra kozmetik ürünler ve çeşitli özellikleri sunan bir savaş biletiyle çıkış yaptı. Ayrıca çapraz oynatma ve kontrolör desteğine ek olarak her platform için optimize edilmiş bir kullanıcı arayüzüne sahip. 
 
Steam sayfası
 
Fragman videoları
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu hack and slash rpg macera
Co-op Zombi Hayatta Kalma Oyunu Projekt Z'nin Yayıncılığını Modus Games Üstlendi NEKO GOLF: Anime GOLF Ekim'de Mobil Cihazlara Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Vendrick

14.10.2022 00:28:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu oyunu herkes pay to win olmasından dolayı gömmüşler pet ile otomatik toplama özelliği için aylık ücret verilmesi ve tabi ki yerel fiyatlandırma olmaması ile oyuncular çok haklı. Bu tür durumlarda oyunun ana hikâyesini bitirin ve salın ileriki güncellemelerde seve seve oyuncuların dediklerini er ya da geç dinlemek zorunda kalacaklar piyasa kalabilmeleri için. Son zamanlarda oyunlara Cross platform desteğinin gelmesi çok güzel bir şey. Oyunun çıkışından uzun süre sonra oyuncu azalıp kemik kitle kaldığında oyuncu bulmakta zorlandığı sıralarda ilaç gibi geliyor. Ayriyeten yollarda çok zaman geçiren evde oyun oynamaya mecali kalmayanlar için de mobil cihazlardan devam edilmesi çok güzel bir özellik. İlk bunu Genshin Impact'de görmüştüm geleceğin teknolojisi demiştim ama tabi Diablo Immortal tam olarak buna örnek değil çünkü PC'de aslında mobil sürümünün emülatör ile oynuyorsunuz belki Genshin Impact'de de böyledir ama o kadar hissettirmiyorlar ki PC'de veya konsolda oynadığınızda kesinlikle bu bir mobil oyun demezsiniz aradaki farkı ayırt edelim :D
oyuncuları dinlemek zorunda kalacaklar demişsin bence de öyle olacak ama kimse böyle p2w olmasını beklemiyordu bende beklemiyordum. bu oyunun çıkışındaki imajını yerle bir etti bence o yüzden toparlaması biraz daha zor olacak. tamam path of exile'da stash tab almadan oyunda ilerlemesi zor oluyor ama bi şekilde ilerliyor. bir kez satın alıyosun vs. bunda autoloot için aylık para sistemi koymaları akıl alır gibi değil aşırı saçma. sırf bu sebepten dolayı insanların gözünde algısı çok kötü oldu ve kötü bir çıkış yaptı. bakalım toparlayabilecekler mi..

BSC Misafiri

13.10.2022 13:45:47

0
Bu oyunu herkes pay to win olmasından dolayı gömmüşler pet ile otomatik toplama özelliği için aylık ücret verilmesi ve tabi ki yerel fiyatlandırma olmaması ile oyuncular çok haklı. Bu tür durumlarda oyunun ana hikâyesini bitirin ve salın ileriki güncellemelerde seve seve oyuncuların dediklerini er ya da geç dinlemek zorunda kalacaklar piyasa kalabilmeleri için. Son zamanlarda oyunlara Cross platform desteğinin gelmesi çok güzel bir şey. Oyunun çıkışından uzun süre sonra oyuncu azalıp kemik kitle kaldığında oyuncu bulmakta zorlandığı sıralarda ilaç gibi geliyor. Ayriyeten yollarda çok zaman geçiren evde oyun oynamaya mecali kalmayanlar için de mobil cihazlardan devam edilmesi çok güzel bir özellik. İlk bunu Genshin Impact'de görmüştüm geleceğin teknolojisi demiştim ama tabi Diablo Immortal tam olarak buna örnek değil çünkü PC'de aslında mobil sürümünün emülatör ile oynuyorsunuz belki Genshin Impact'de de böyledir ama o kadar hissettirmiyorlar ki PC'de veya konsolda oynadığınızda kesinlikle bu bir mobil oyun demezsiniz aradaki farkı ayırt edelim :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Undecember
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız