Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Control'ün İlk Genişlemesi The Foundation için Teaser Fragman Yayınlandı, 26 Mart'ta Çıkacak

 
Remedy Entertainment, doğaüstü üçüncü şahıs aksiyon oyunu Control'ün ilk genişlemesi The Foundation için bir teaser fragman yayınladı.
 
Teaser fragmandan anladığımız kadarıyla genişleme, ana oyunun sonlarına doğru kayıplara karışan FBC (Federal Bureau of Control) başkanı Helen Marshall'ı arayışımıza odaklanacak. Helen Marshall, Yaşlı Ev'i araştırmaya gidip asla geri dönememiş.
 
The Foundation 26 Mart'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC (Epic Games Store) için çıkacak. İkinci genişleme AWE ise bu yılın ortalarında çıkacak. 
 
İki genişlemenin de tanıtım yazısı:


The Foundation

Yaşlı Ev'in köklerini araştırın ve Büro'nun bile bilmediği garip, bilinmeyen sırları keşfedin. The Foundation'ın kapıları açılıyor ama bazı şeyler gömülü kalmalı. The Foundation yeni hikaye içeriği ve yan görevlerinin yanı sıra Yaşlı Ev'in gizemli geçmişimden esinlenen yeni silahlar ve modlar içeriyor.

AWE

Büro en tehlikeli Bozulmuş Dünya Olayları'nı bu kayıp sektörde çalıştı. Kayıtlar mühürlendi, nesneler kontrol altına alındı ve güçleri terk edildi. Şimdi bu sektörün güvenliği kırıldı ve nesneler kayıp. AWE yeni hikaye içeriği ve yan görevlerinin yanı sıra Control dünyasından yeni silahlar ve modlar getiriyor. 

 
Teaser fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Control Remedy Entertainment PS4 Xbox One PC
Nioh 1 ve 2'nin Müziklerini Spotify'da Dinleyebilirsiniz 2K Oyunları Steam'de İndirime Girdi

YildirimBuyucusu

13.3.2020 17:59:46

0
Oyun baya iyiydi, DLC'si de o kadar kaliteli olacaktır eminim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Control
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız