Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Control 2 Yeni Nesil Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
Remedy Entertainment tarafından geliştirilen aksiyon macera oyunu Control'ün devam oyunu duyuruldu. Ağustos 2019'da yayınlanan ve Control oyununun devamı olan Control 2, PlayStation 5, Xbox Series ve PC için geliştiriliyor. Remedy Entertainment ek olarak oyunu yayınlamak için 505 Games ile bir anlaşma imzaladığını duyurdu.
 
Control'ün devam oyunu henüz konsept aşamasında
 
 
 
Daha önce “Kod Adı Heron” olarak bilinen Control 2, Remedy'nin tescilli Northlight oyunu motoru ile geliştiriliyor. Şu anda konsept aşamasında olan yeni devam oyununun PC sürümünü Remedy Entertainment yayınlayacak. Anlaşma imzaladığı duyurduğu 505 Games ekibi ise oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series konsol sürümlerini yayınlayacak. 
 
505 Games ortak CEO'su Rami ve Raffi Galante devam oyunu hakkında şunları söyledi: “Remedy ile işbirliğimizi derinleştirmek ve Control'ün başarı hikayesini birlikte sürdürmekten heyecan duyuyoruz. 2019'daki çıkıştan bu yana Control üç milyonun üzerinde adet sattı. 505 Games'in bugüne kadar yaptığı en büyük yatırım olan Control, kalbimizde özel bir yere sahip. Control'ü bu kadar uzun ömürlü ve sevilen bir oyun haline getiren tüm oyuncu topluluğuna minnettarız ve Control 2'yi sizlere sunmak için daha da heyecanlıyız." 
 
Daha fazla detayın ilerleyen süreçte yayınlanması bekleniyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Control Remedy Entertainment PS4 Xbox One PC
PUBG Geliştiricisi Krafton, The Ascent Geliştiricisi Neon Giant'ı Satın Aldı Gungrave G.O.R.E için Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.11.2022 17:53:55

0
süper bir haber ilk oyun gibi alacağımı sanmıyorum korsan takılırım bunda ilk oyunun tüm dlcli sürümünü 120 tlye mi ne almıştım verdiğimi karşıladı ama 2.oyun sadece oyunlu sürümü 500 -1000 tl arası birşey olur diye tahmin ediyorum ilk oyunu ne kadar sevsemde bu fiyatlara nadir oyun alırım .

Aragorn Elessar

13.11.2022 16:02:04

0
Ne gerek vardı 2. Oyuna? Yeni IP yapsanıza.

Fearless_tr

12.11.2022 19:58:22

0
Bunlar firmayi saticak degerini arttirmaya calisiyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Control
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız