Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Control'ün İlk Genişlemesi The Foundation PS4 ve PC için Çıktı

 
Control “Yılın Aksiyon Oyunu” (İnteraktif Sanatlar ve Bilimler Akademisi D.I.C.E. Ödülleri) ve geliştirici Remedy Entertainment, Plc. Eleştirmenlerin Seçim Ödülü (37. Yıl Golden Joystick’s) kazananına ilk genişlemesi “Foundation” ile daha fazla doğaüstü heyecan ekledi.
 
Bugün PlayStation 4 ve Epic Games Store'da PC için mevcut olan Foundation, oyuncuları Oldest House’un  tarihine gönderiyor. Jesse, gizemli Kurul tarafından kuruluşun ana kayacında bir durumun ortaya çıktığı konusunda uyarılır. Monolit adı verilen gizemli bir yapı hasar görür ve Astral Plane Foundation’a sızar. Jesse bunu durduramazsa, Oldest House, Kontrol Bürosu ile birlikte, bu istilacı ve bulaşıcı boyut tarafından tüketilecektir.
 
PlayStation 4 için Control'ün Digital Deluxe sürümüne sahip olan oyuncular bugün otomatik olarak Foundation genişlemesini alacak. Epic Games Store'dan PC temel oyununa veya Playstation 4 sürümüne sahip olan oyuncular, bu yaz Foundation’a erişim ve ikinci bir genişleme olan AWE'ye erişim sağlayan 24.99 $ 'lık bir genişleme sezonu kartı satın alabilirler. Foundation genişlemesine erişmek için, oyuncuların önce oyunun ana hikayesini tamamlamış olması gerekir.
 
Bugün tüm platformlarda oyuncular için geliştirilmiş harita okunabilirliği, yeni Shield Rush yeteneği ve gözden geçirilmiş Yetenek ağacını, harcanan yetenek noktalarını ve diğer yaşam kalitesi iyileştirmelerini yeniden paylaştırma seçeneği içeren ücretsiz bir güncelleme mevcut. PC oyuncuları, NVIDIA DLSS2.0 teknolojisinin kullanıma sunulmasıyla Control'ü her zamankinden daha yüksek çözünürlüklerde oynayabilir. DLSS 2.0, kare hızlarını artıran ve güzel, keskin görüntüler üreten RTX Tensör Çekirdekleri tarafından desteklenen yeni ve geliştirilmiş derin öğrenme sinir ağıdır.
 
Foundation genişlemesi, 25 Haziran Salı günü dünya çapında Xbox One için çıkacak.
 
Control PC, PS4 ve Xbox One için satışta. Control hakkında daha fazla bilgi ve düzenli güncellemeler için lütfen ziyaret edin: www.controlgame.com. 505 Games ve ürünleri hakkında daha fazla bilgi için: www.505games.com. 
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Control Remedy Entertainment PS4 Xbox One PC
Jill Valentine, Resident Evil Resistance'da Oynanabilir Olacak Soldat 2'nin Demosu Steam'de Yayınlandı

sh4dy_081991

27.3.2020 17:15:08

0
DLSS 2.0 çok büyük bir nimet ray tracing full ayarda neredeyse 2 katı performans sunuyor hemde görsellikte hiçbir kayıp olmadan. Başta Nvidia RTX ile birlikte sunsaydı çok daha iyi eleştiriler alırdı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Control
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız