Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Control'ün Yeni Nesil Versiyonları 2021'in Başlarına Ertelendi

 
Control Ultimate Edition PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonları 2021'in başlarına ertelendi.

Remedy Entertainment, oyunun kalitesinin müthiş olmasını istediklerini ve bunun için de biraz daha zamana ihtiyaçları olduklarını belirtti.

Control Ultimate Edition yeni nesil konsolların çıkışıyla birlikte geriye uyumluluk aracılığıyla oynanabilir olacak. Kullanıcıların yeni nesil için özel hazırlanmış versiyonu biraz beklemesi gerekecek.

Control'ün standart sürüm sahipleri de oyunu ilk günden geriye uyumlulukla oynayabilecek fakat yeni nesil versiyona ücretsiz yükseltme seçeneği sadece ultimate sürüm sahipleri için geçerli.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Control Remedy Entertainment PS4 Xbox One PC
Call of Duty: Black Ops Cold War'un Birinci Sezonu 10 Aralık'ta Başlayacak, Yol Haritası Paylaşıldı PHOGS! 3 Aralık'ta Çıkacak ve Xbox Game Pass'e Dahil Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

keremec

6.11.2020 17:31:49

+1
Remedy degil, yayıncı olan aptal 505 gamesin işi bu. Pazarlamasını bile o kadar kötü yaptılar ki neredeyse 30tl ye verdiğim ön siparişi iptal ediyordum, o derece. Next gen ile de iyice sıvadılar zaten.

***Respect***

6.11.2020 16:10:31

0
Satın aldığımız oyunu, ray tracing açık olarak oynamak için tekrar satın alacağız ha? Babayı alırsın Remedy, oynayan çoktan oynadı zaten.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Control
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız