Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Conquerors Blade'in Viking Temalı Sezonu 18 Mart'ta Başlıyor

 
MY.GAMES ve Booming Tech, Conquerors Blade'in yeni sezonunun 18 Mart'ta başlayacağını duyurdu. Ragnarok, tüm oyuncular için ücretsiz bir güncelleme olarak iki hafta içinde başlayacak yeni bir 'destan' ile ortaçağ aksiyon MMO'suna geliyor. Bugün yayınlanan Sezon VII: Wolves of Ragnarok'un resmi sinematik fragmanında, korkunç bir kehanet, başlamak üzere olan yeni bir savaş çağını bildiriyor. 
 
Yeni çıkan fragmanda Nordik müzik grubu Heilung'un 2019 yılındaki albümleri Futha'dan bir şarkı olan ‘Galgaldr’ yer alıyor. Eski Nors dilinde kaydedilen ve Poetic Edda'dan Ragnarok'un bir şiiri olan Völuspá'dan esinlenen sözler ile Heilung’un atmosferik sesi, oyuncuları Conqueror’s Blade için karanlık ve yeni bir çağın içine çekecek.
 
Yeni Sezon Harekâtı’nda oyuncular, kuvvetlerini vahşi güçleriyle desteklemek için, savaşan Kuzeylileri askere alabilirler. Bu birimler Sezon VII boyunca Yeni Birim İddiaları aracılığıyla toplanır ve korkusuz Muhafız Kızları, durdurulamaz Berserkerleri ve kana susamış Fenrir'in Oğulları’nı içerir. Oyuncular ayrıca yeni bir Rün sistemi kullanarak Savaş Lordu'nun niteliklerini artırabilirler. Oyuncular, bu yeni birimler ve güçlerle yeni bir haritayı kuşatabilir ve yeni bir Savaş Bileti'nden 100'ün üzerinde özel sezonluk ödüller almak için savaşabilir.
 
Savaş Bileti'ni bugün ön sipariş veren herkes, Sezon VII: Wolves of Ragnarok'a Thegn Kahraman Süslemesi’nin kilidini hemen açarak ve anında kullanabilecekleri ücretsiz oyun içi öğelerle başlayacak.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Conqueror's Blade MY.GAMES Booming Games ücretsiz aksiyon MMO oyunu
EA Çalışanının Nadir FIFA 21 Ultimate Team Kartlarını Oyunculara Sattığı Ortaya Çıktı Rockstar Leeds Kurucusu Gordon Hall 51 Yaşında Hayatını Kaybetti

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Conqueror's Blade
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız