Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Company of Heroes Online'ın Baş Tasarımcısı Öldü


 
     Company of Heroes Online'ın baş tasarımcısı ve serinin önemli isimlerinden Brian R. Wood malesef geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Bu özellikle serinin hayranları için üzücü bir haber.

     Cuma gecesi Kuzey Seattle'da Subaru Outback marka otomobilinde eşi Erin ile birlikte seyahat eden Brian R. Wood, Chevy Blazer marka otomobili kullanan ve uyuşturucu bir maddenin etkisi altındaki  Jordyn B. Weichert'ın kullandığı otomobille çarpıştı.
 
     Kazada Brian R. Wood ve Weichert'ın arabasındaki 2 yolcu hayatını kaybetti. 33 yaşındaki Wood'un eşinin 6 aylık hamile olduğu ve yatırıldığı hastanede durumunun iyi gittiği açıklandı. Belki de kazanın tek teselli edici yönü Wood'un eşi Erin'ın sağlık durumunun iyi olması.


Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Company of Heroes Company of Heroes Online MMO RTS MMO-RTS THQ Relic Games
Naruto:Ultimate Ninja Storm 2'nin Trophy Listesi Japonya'da Ağustos Ayı Oyun Satışları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

.:SyLaR:.

7.9.2010 23:12:57

0
R.I.P.

BSC Misafiri

6.9.2010 15:19:03

0
Coh rts oyunlarının kralıdır.Oyun dünyası için büyük bir kayıp.

BSC Misafiri

6.9.2010 13:53:44

0
Allah rahmet eylesin.

BSC Misafiri

6.9.2010 13:44:48

0
Company of Heroes Online'ın Baş Tasarımcısı Öldü Alkan Adakaner - 06.09.2010 11:58 | Daha fazla Yorum yaz Yazdır Company of Heroes Online'ın baş tasarımcısı ve serinin önemli isimlerinden Brian R. Wood malesef geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Bu özellikle serinin hayranları için üzücü bir haber. Cuma gecesi Kuzey Seattle'da Subaru Outback marka otomobilinde eşi Erin ile birlikte seyahat eden Brian R. Wood, Chevy Blazer marka otomobili kullanan ve uyuşturucu bir maddenin etkisi altındaki Jordyn B. Weichert'ın kullandığı otomobille çarpıştı. Kazada Brian R. Wood ve Weichert'ın arabasındaki 2 yolcu hayatını kaybetti. 33 yaşındaki Wood'un eşinin 6 aylık hamile olduğu ve yatırıldığı hastanede durumunun iyi gittiği açıklandı. Belki de kazanın tek teselli edici yönü Wood'un eşi Erin'ın sağlık durumunun iyi olması. kaynak « Önceki Haber : Naruto:Ultimate Ninja Storm 2'nin Trophy Listesi Sonraki Haber : Japonya'da Ağustos Ayı Oyun S

On.E

6.9.2010 13:25:00

0
Allah rahmet eylesin..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Company of Heroes Online
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız