Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Company of Heroes 2'den Yeni Ekran Görüntüleri


     Geçtiğimiz saatlerde gelen ertelenme haberiyle çıkış tarihi 25 Haziran'a ertelenen Company of Heroes 2 için yeni ekran görüntüleri yayımlandı.
 
     İstenilen kaliteye ulaşmak ve oyunu geliştirmek amacıyla ertelenen yapımın bu ekran görüntülerinde, yapım geldiği son hale göz atıyoruz. Oyun, grafik konusunda eski oyunlara nazaran çok bir gelişme sunamasa da, hala çok iyi duruyor. Ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Relic Entertainment Company of Heroes 2 THQ RTS strategy sega ekran görüntüleri screenshots
Tomb Raider: Caves & Cliffs DLC'si Duyuruldu "2. El Oyunlar, Dijital'den Daha Çok İlgi Görüyor"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

diverapo

7.3.2013 16:14:35

0
Evet sadece oyun ilk çıktığında biraz sorun vardı. Patchlerle birlikte müthiş bir optimizasyon yaptılar. Dediğin gibi zamanın grafiklerinin oldukça üstündeydi.

Deadwood

7.3.2013 14:38:10

0
Bana kalırsa ilk oyunun grafikleri hala çok çok güzel..Zamanın grafiklerinin üstünde..Ama ilk oyunun en sevdiğim yönü mithiş bir optimasyona sahipti..Eski pclerde bile rahatlıkla çalışıyor..Umarım 2. oyunda böyle olur.

diverapo

7.3.2013 12:53:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: tizar

o zaman grafikler baya gelişme göstermiş de konuyu kapat ya da daha test etmedim de. grafik olarak ilk oyunun üzerine fazla bir şey koyamamış diyen editörün devamını getirirsen ayarı yersin.
İlk yorumumdan bu yana "grafik olarak ilk oyunun üzerine fazla birşey koymamış" diyen editörün devamını getiriyorum zaten. Anlamaktan kastım da bu. Seneye tüm yazılarımın ne manaya geldiğini çözersin. Ayar yapacakmış. Sen önce kendine ayar ver. Ya da birinden bu konuda yardım al. Seviyen belli, çapın belli. Seninle zaman harcamak gerçekten hata, farkındayım. Malesef bu da benim kötü yanım.

tizar

7.3.2013 12:43:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: diverapo Prof. sizseniz yansın bu oyun dünyası. İki cümleyi doğru okuyamayıp, anlayamayıp ahkam kesenler karşısındakini de aynı seviyeye düşürmekten başka bir şey beceremez. Dx 11 neyinize yetmiyor deyip, oyun dünyasının en boş lafını edip bize strateji oyunun ne olduğunu açıklayanlara da teşekkürler. Yetmiyor diyen kim arkadaş! Kendinizde misiniz yahu? Nereden üretiyorsunuz bu lafları? İlla şokmu geçirelim grafikleri görünce? Töbe estağfurullah ya. Dune 2 oyunundan bu yana oynadığım strateji oyunlarının ne tür oyunlar olduğunu anlayamamışım demek ki. Bir anlam ifade edecek mi bilmiyorum ama tekrar yazayım. Oyunun grafikleri zaten güzeldi, yine güzel. Efektler zaten güzeldi, yine güzel. Oyun zaten harika oyundu, yine harika olacak. Oyun strateji oyunlarına yeni bir soluk getirmişti, yine getirecek. Grafik diye tutturan biri varsa o ben değilim sizsiniz. Kendini hala prof. zannedenler zannetmeye devam etsinler. Güzel bir ata sözü var ama malesef yazamayacağım.
o zaman grafikler baya gelişme göstermiş de konuyu kapat ya da daha test etmedim de. grafik olarak ilk oyunun üzerine fazla bir şey koyamamış diyen editörün devamını getirirsen ayarı yersin.

diverapo

7.3.2013 11:58:01

0
Prof. sizseniz yansın bu oyun dünyası. İki cümleyi doğru okuyamayıp, anlayamayıp ahkam kesenler karşısındakini de aynı seviyeye düşürmekten başka bir şey beceremez. Dx 11 neyinize yetmiyor deyip, oyun dünyasının en boş lafını edip bize strateji oyunun ne olduğunu açıklayanlara da teşekkürler. Yetmiyor diyen kim arkadaş! Kendinizde misiniz yahu? Nereden üretiyorsunuz bu lafları? İlla şokmu geçirelim grafikleri görünce? Töbe estağfurullah ya. Dune 2 oyunundan bu yana oynadığım strateji oyunlarının ne tür oyunlar olduğunu anlayamamışım demek ki. Bir anlam ifade edecek mi bilmiyorum ama tekrar yazayım. Oyunun grafikleri zaten güzeldi, yine güzel. Efektler zaten güzeldi, yine güzel. Oyun zaten harika oyundu, yine harika olacak. Oyun strateji oyunlarına yeni bir soluk getirmişti, yine getirecek. Grafik diye tutturan biri varsa o ben değilim sizsiniz. Kendini hala prof. zannedenler zannetmeye devam etsinler. Güzel bir ata sözü var ama malesef yazamayacağım.

aydogdu1453

7.3.2013 11:52:58

0
Yeter artık çıksın da kafamızı birşeylere yoralım.Hep tekdüze oyunlar oynamaktan bıktık.Yeni ses yeni stil yeni nefes lazım bizeee.

Vernon Schillinger

7.3.2013 09:25:09

+1
Şu grafik grafik diye tutturan arkadaşlar siz crysis 3,battlefield 3 tarzında grafikmi bekliyorsunuz bir strateji oyununda?Hem grafik olarak yorumlayacaksak bile cod serisinin oyunlarından daha iyi diyebiliriz.Ve ayrıca directx 11 neyine yetmiyor?Gelip şuraya 15 yaş altı çocuklar yorum yazmasın grafik diye diye.Grafik daha çok fps oyunlarda ön planda olmalı.Strateji oyunlarında yapay zeka,diplomasi ve oynanış daha ön planda olmalıdır.Şu ilk yorumu yazan veletde oyunu fps sanmış sanırsam.

tizar

7.3.2013 04:19:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: diverapo Grafiklerde ki "4 kat" kalite farkını hesapladın ya ben artık ne desem boş. Keşke önceki mesajımı o kadar uzatmasaymışım. Gerek yokmuş, kendimi yormuşum. İyi geceler.
mecaz o. oyun çıkınca hesaplaşırız senle! oyunun betasını oynamadan gelip buradaki 640 çöz. görsellere bakıp yorum yapamazsınız. ben oynadım. betasında çoğu ayar kapalı olmasına rağmen grafik olarak katlıyordu. en son halini gösteren bizzat firma çalışanı tarıfından alınmış ss lere baktım. oyunun dx11 li full ayarlarında grafik olarak kat kat eski oyunun üstünde işin içine fizik çevre etkileşimleri de girince dehşet bir şölen oluyor. sen bişey deme zaten sus proflar konuşsun.

diverapo

7.3.2013 03:24:34

0
Grafiklerde ki "4 kat" kalite farkını hesapladın ya ben artık ne desem boş. Keşke önceki mesajımı o kadar uzatmasaymışım. Gerek yokmuş, kendimi yormuşum. İyi geceler.

tizar

7.3.2013 03:17:07

0
al işte hala eski oyuna göre grafikler çok farklı değil diyorsun bende sana diyorum ki en az 4 kat kalite farkı var. eski oyuna göre fazla gelişme sunmamış neye göre diyorsunuz?

diverapo

7.3.2013 02:58:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: tizar bu unsurlar görsel şölenin parçaları oyuna fiziksiz kuru grafiği koy bakalım ne kadar tat verecek? bas baya ciddi fark var. alpha testte bile bariz fark hissediliyordu. daha kimse oyunun final sürümünü oynamadan ciddi bir fark yok diyorsunuz. bu kadar komplike yapıyı sunan bir oyundan daha über nasıl bir grafik beklediniz? ne görseydiniz aha ilk oyunun kat kat üstünde olmuş diyecektiniz? grafik hala çok iyi duruyor ne demektir? bu yapıdaki oyundan daha üstün kalitede grafikli hangi oyunmuş merak ettim? şurada 640 çözünürlüklü görüntülere bakacağınıza dx11 li full hd ss lerine bakın sonra konuşun. sizi görende yapım stüdyosunda oyunun son halini oynayıp karşılaştırma yaptınız sanar.
Öncelikle oyunun grafiklerini mi tartışacağız yoksa oyunun vereceği tadı mı tartışacağız? Önce buna bir karar ver. Kuru grafik nedir? Biz grafikler iyi olsun gerisi boş olsun mu diyoruz? Bu grafikler bu oyuna yetmez mi diyoruz? İyi o zaman sende kuru fiziğin yanına güzel bir grafik koy. Böyle anlamsız bir tartışma olmaz. Ayrıca konuyu öyle yerlere çekiyorsun ki görende biz kötü bir oyun bekliyoruz sanacak. En çok beklediğimiz strateji oyunu bu kardeşim. Çıksa da eski oyun gibi zevk alarak oynasak diyoruz. Grafikleri eski oyuna göre çok farklı değil diyoruz. Zaten eski oyun çok iyiydi diyoruz. Daha über bir grafik bekliyorduk demiyoruz. Sadece senin gibi ilk defa grafik gördüğümüzü sanıp dilimizi ısırmıyoruz o kadar. İlla tekrar mı yazalım anlaman için. Ayrıca madem bizim oyunu oynamadan grafiklerde ciddi bir fark yok dememize şaşıp kalıyorsun da sen über grafik farkı olduğunu oyun çıkmadan nasıl biliyorsun? Sen bilirken iyide biz bilirken mi kötü? Adam oraya grafikler hala çok iyi duruyor derken kötü bir şey dememiş. Aksine eski oyundan gelen kaliteyi övmüş. Eski oyundan farksız dememiş. İlk oyunu kaç kez hatmettim bilmiyorum. Yetmedi Soldiers - Heroes Of World War II'nin, yetmedi Faces Of War'un, yetmedi Man Of War serisinin sırf buna benziyor diye suyunu sıktım. Şimdi senin grafiklere ağzının suyu aktı diye bakış açım değişecek değil arkadaşım. Oyun çıksın sen KAT KAT güzel olan grafiklerle oyna. Bizde grafikleri beğenmedik ya, oynamayız artık ne yapalım.

tizar

7.3.2013 01:22:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: diverapo Çevre etkileşimleri ve fizik kötü grafikleri olan bir oyuna da oturtulabilir. Bahsettiklerinin grafikle alakası yok. Grafikler eski oyuna göre elbette daha iyi ama ciddi bir fark yok. Keza eski oyunun grafikleri dönemin strateji oyunlarına göre çok daha iyiydi. O yüzden fazla gelişme olmaması gayet normal.
bu unsurlar görsel şölenin parçaları oyuna fiziksiz kuru grafiği koy bakalım ne kadar tat verecek? bas baya ciddi fark var. alpha testte bile bariz fark hissediliyordu. daha kimse oyunun final sürümünü oynamadan ciddi bir fark yok diyorsunuz. bu kadar komplike yapıyı sunan bir oyundan daha über nasıl bir grafik beklediniz? ne görseydiniz aha ilk oyunun kat kat üstünde olmuş diyecektiniz? grafik hala çok iyi duruyor ne demektir? bu yapıdaki oyundan daha üstün kalitede grafikli hangi oyunmuş merak ettim? şurada 640 çözünürlüklü görüntülere bakacağınıza dx11 li full hd ss lerine bakın sonra konuşun. sizi görende yapım stüdyosunda oyunun son halini oynayıp karşılaştırma yaptınız sanar.

Crynet

7.3.2013 01:15:58

0
Grafik ? Arkadaşlar Afedersiniz Ama Siz 1 2ay Önce Grafikler Önemli Değil Yeterki Oyunun Hikayesi Güzel Olsun Diyenler Nerede. Strateji ? Strateji Oyunlarında Grafik Beklemek Hangi İnsan Bir Strateji Oyunundan Grafik Bekler Tartışılır. Tunahan Oyun, grafik konusunda eski oyunlara nazaran çok bir gelişme sunamasa da, hala çok iyi duruyor. Oyunu Oynamadan Kimse Bilemez. Bu Habere Gökhan Yılmaz'ın Yorumunu Bekliyorum Acaba Tunahan Ve BSC Misafirlerine Ne Söyleyecek

diverapo

7.3.2013 01:13:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: tizar tunahan nasıl bir haber editörüsün? grafik olarak gelişme sunmasa da dedi ya :D oyun dx11 ile geliyor. bu haberi yazan arkadaş oyundaki çevre etkileşimlerini fiziği gördü mü acaba?
Çevre etkileşimleri ve fizik kötü grafikleri olan bir oyuna da oturtulabilir. Bahsettiklerinin grafikle alakası yok. Grafikler eski oyuna göre elbette daha iyi ama ciddi bir fark yok. Keza eski oyunun grafikleri dönemin strateji oyunlarına göre çok daha iyiydi. O yüzden fazla gelişme olmaması gayet normal.

gokaycagri

7.3.2013 00:11:23

0
kısa ve öz bir cevap olmuş.Kesinlikle katılıyorum
quote:

Orijinalden alıntı: tizar tunahan nasıl bir haber editörüsün? grafik olarak gelişme sunmasa da dedi ya :D oyun dx11 ile geliyor. bu haberi yazan arkadaş oyundaki çevre etkileşimlerini fiziği gördü mü acaba?

tizar

6.3.2013 23:04:31

0
tunahan nasıl bir haber editörüsün? grafik olarak gelişme sunmasa da dedi ya :D oyun dx11 ile geliyor. bu haberi yazan arkadaş oyundaki çevre etkileşimlerini fiziği gördü mü acaba?

makaveli17-7

6.3.2013 22:36:37

-4
grafikler hakkatten feci yanlız

zora43

6.3.2013 22:20:29

0
Bu habere bir yorumda bulunmayacaktım ancak alttaki yorumu görünce durum değişti. Company of Heroes 2, THQ yani geçtiğimiz aylarda batan bir şirketin yapımına devam etmekte olduğu üstüne basarak söylüyorum bir strateji oyunudur. Strateji oyunlarını bilen ve keyif alarak oynayan bir çok oyuncuda bilir ki strateji oyunlarında önemli olan grafik değildir . Örnek olarak ise Age of Empires II ve aynı serinin yıllar sonra çıkan 3. ve grafikleri 2.oyundan kat kat daha iyi olmasına rağmen, 2.oyun kadar tutmamasına bağlıyorum. İyi günler.

BSC Misafiri

6.3.2013 22:05:18

+1
dostum bu oyun strateji, FPS değil karıştırma lütfen :(

BSC Misafiri

6.3.2013 21:43:00

-4
psp ye mi çıkaca acaba grafikler felaket
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Company of Heroes 2
+ TAKİBE
AL
40 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız