Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Commandos 2 HD Remaster ve Praetorians HD Remaster 18 Eylül'de PS4 ve Xbox One'a Geliyor

Yayıncı Kalypso Media ve geliştiriciler Yippee! Entertainment ile Torus Games, klasik strateji oyunlarının yenilenmiş versiyonları Commandos 2 HD Remaster ve Praetorians HD Remaster'ın 18 Eylül'de PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacağını duyurdu.

Paket halinde veya tek olarak satın alınabilecek.
 
Commandos 2 HD Remaster ve Praetorians HD Remaster ilk olarak 24 Ocak 2020'de PC için çıkmıştı. Commandos 2 HD Remaster ayrıca bu kış Switch'e de gelecek.
 
Oyunların tanıtım yazıları:
 

Commandos 2 HD Remaster 
 
Yeniden yapılan kontroller ve kullanıcı arayüzü ile Commandos 2: Men of Courage’ı daha önce hiç olmadığı kadar yüksek çözünürlüklü bir şekilde yaşayın.

Düşman topraklarına derinlemesine girmesi gereken seçkin bir komando grubunun kontrolünü elinize alın ve gerçek 2.Dünya Savaşı konumlarına dayanan çeşitli ortamlara girin. Komando ekibinizi dezavantajlı durumuna karşın yönetin, gizlice çalışın ve savaşın gidişatını değiştirin.

Özellikler
 
- Yenilenmiş kontroller, modern kullanıcı arayüzü ve elden geçirilmiş bir eğitim bölümü ile HD olarak yeniden yaratıldı
- Etkileşimli ortamlar: düşman üniformalarını ve silahlarını çalın, direklere tırmanın, kablolardan sallanın, yüzün, araçları kullanın ve binalara, gemilere ve uçaklara girip çıkın.
- Her biri yeşil bere, keskin nişancı, yıkım uzmanı, dalgıç, baştan çıkarıcı ve hırsız gibi farklı beceri ve uzmanlıklara sahip dokuz benzersiz komandoyu kontrol edin.
- Komandos serisinin modern bir 3B Motor'daki ilk görünümü: çevreyi 360 derece döndürün, binalara, denizaltılara, uçaklara ve sualtına sorunsuz bir şekilde girip çıkın ve çevreyi yakınlaştırın ve uzaklaştırın.
- Gerçek İkinci Dünya Savaşı senaryoları: Gerçekçi hava efektleri ile gece ve gündüz 9 farklı ortamı kapsayan 10 görev.
- Seçim sizin: her görevle nasıl başa çıkacağınız size kalmış. Zorlu bir "şansa karşı" oyun tarzında beceri ve silahlarla denemeler yapın.
- İkinci Dünya Savaşı araçları ve cipler, tanklar, kamyonlar, gemiler, bazukalar ve alev atıcılar silahlar dahil.
 
Praetorians HD Remaster
 
Praetorians, yükselen bir Roma İmparatorluğu'nun siyasi çalkantılarını konu alır. Mısır savaş meydanlarından, Galya'daki savaş alanlarına ve son olarak İmparatorluk Haçlı Seferi'nde İtalya'da İmparatorluğun değerini kanıtlayın.

İmparatorluk, hepsi özel yeteneklere ve bireysel güçlere sahip binlerce farklı birlik ve savaş makinesi tarafından yoğun bir şekilde savunduğundan, göreviniz kolay olmayacak. Muzaffer olmak için, birimlerinizi birleştirmeyi ve düşmanlarınızın zayıflıklarından yararlanmayı öğrenmeniz gerekir. Ama dikkat edin - İmparator'a ne kadar yaklaşırsanız, İmparatorluk'un en güçlü ve ölümcül savaş gücü olan Praetorian Muhafızıyla yüzleşmeye o kadar yaklaşırsınız!

Özellikler

- Yenilenmiş kontroller ve kullanıcı arayüzü ile yüksek çözünürlükte yeniden yaratılan ünlü gerçek zamanlı strateji klasiği
- Her biri kendine özgü güçlü ve zayıf yanları olan üç farklı ordu: Galyalılar, Mısırlılar ve Roma Lejyonları
- Mısır, Galya ve İtalya'da 20'den fazla görev
- Farklı birim türleri ve karakterler için benzersiz yetenek setleri
- Savaşlarınızı planlamak için farklı arazilerden yararlanın

 
Commandos 2 & Praetorians: HD Remaster Double Pack fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Control'ün Standart Sürümüne Sahip Kullanıcılar Yeni Nesilde Geriye Uyumluluktan Faydalanabilecek The Suicide of Rachel Foster 26 Ağustos'ta PS4 ve Xbox One'a Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız