Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Command & Conquer Remastered için İlk Ekran Görüntüsü

Electronic Arts, Command & Conquer Remastered için ilk ekran görüntüsünü paylaştı.
 
Ekran görüntüsü yeniden tasarlanan inşaat alanını gösteriyor ve geliştirme ekibinin remaster versiyonda görsel açıdan neyi amaçladığı hakkında bir fikir veriyor. Electronic Arts'tan Jim Vessella reddit forumu üzerinden yaptığı açıklamada "Görsel yaklaşımda ana hedefimiz, orijinal oyundaki varlıkların gerçekliğini korumak." olduğunu belirtti.
 
Command & Conquer ve Command & Conquer: Red Alert oyunlarının remaster versiyonları 2018'in sonlarında resmi olarak duyurulmuştu. İki oyunun da çıkış tarihleri ve çıkış yapacağı platformlar açıklanmış değil fakat Electronic Arts Command & Conquer Remastered'ın geliştirme sürecinde üretim öncesi aşamadan tam üretim aşamasına geçildiğini açıkladı.
 
Remaster ve orijinal versiyonun ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DSO Gaming Command & Conquer Remastered Command & Conquer Electronic Arts Petroglyph Games RTS
Intel Extreme Masters Sydney 2019 Turnuvası Başlıyor! Mortal Kombat 11'in PlayStation Store ve Xbox Store'daki Fiyatları Arttı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.4.2019 07:52:24

0
Generals zero hour gibi bir oyunu scud bug gibi saçmalıklarını dahi gidermeden güncelleme vermeyi durdurup ardından multiplayer serverlarını kapatan EA Games'e tepkiliyim. Harika bir iş çıkarmadığı sürece kuruş para yok. Bir de Tiberium Alliances gibi işi pay2win'e sararlarsa yine kuruşum yok onlara verecek...

BSC Misafiri

23.4.2019 22:02:49

0
EA her ne kadar bazı işleri batırsa da şaheserleri de çıkartmıştır bünyesinde. Mali ve teknik gücü diğerlerinden daha iyi. Ve bu adamlarla işbirliği yapmaları da çok iyi oldu. Umarım şu seri yeniden ve çok daha iyi ayağa kalkar. Görseller harika. Aslına sadık ve çok daha iyi duruyor. Steel division ile red alert serisi karışımı bir oyuna doğru evrilse şu seri çok fena olur.

OldGamers86

23.4.2019 20:21:58

0
Binayı anladık da, çimleri de yapsalarmiş bir zahmet.

Antikaruh

23.4.2019 12:43:29

+1
2-3 tane mod yapımcısı 1-2 ayda koca oyunu elden geçiriyor. Kos koca EA bir tane SS yayımlamış. Rezaletin de bir şerefi bir seviyesi olur. Gerçekten oyunculara önem verselerdi şu oyunu 2 ayda çıkarabilecek güçleri var.

Guest-AEF248198

23.4.2019 12:17:00

0

BSC Misafiri

23.4.2019 11:47:38

+2
Şu iki resme bakıp duygulananlar anca benim ne hissettiklerimi anlarlar.. Vay be..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Command & Conquer Remastered
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız