Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Combat Arms'dan Yeni Oyun Modu ve Savaş Alanı

Combat Arms, Türkiye'de de çok sevilen bir MMOFPS oyunu.
 
     Nexon'un yeni MMOFPS'si olan Combat Arms'a yeni bi savaş alanı ve yeni PVP oyun türleri eklendi. Kiralık Katiller olarak çevirebileceğimiz "Hired Guns" oyun modunda iki takım birbirine karşı mücadele ederken yanlarına kazandıkları para ile yanlarında savaşacak ekstra bir karakter kiralayabilecekler.
 
     Blood Money adı verilen bir savaş alanı da oyuna eklenmiş durumda. Hired Guns sıradan takım mücadelesine kiralanabilecek NPC (Non-Playable-Character, yapay zeka tarafından yönetilen karakterler) karakter ekliyor. Bu karakterler düşmanı yok etmenizde yardımcı olabilir ya da siz düşmanı oyalarken verdiğiniz görevleri yerine getirebilir. Her takımın 8 oyuncusu var ve bunlardan her biri bir NPC kiralayabiliyor. Bu özel oyun modunu desteklemek için Blood Money adında bir haritanız da olacak. Hired Guns moduna özel ilk harita olan bu görevde, iki takım da kiraladıkları askerleriyle birlikte Nemexis'e ait uluslararası bi bankayı ilk soyan takım olmaya çalışacak. Bu yenilikleri kutlamak için Combat Arms Europe'un oyunculara bir de ufak sürprizi var. Tüm oyun modlarında kazanılan tecrübe (XP) ve zırh (Gear) puanları arttırıldı.
 
     Oyuncular artık her oyun sonunda daha çok kazanarak daha kolay bi şekilde kendilerini geliştirebilecekler. Tüm bunlar yetmezmiş gibi, Combat Arms Ağustosun 10'u ve 16'sı arasında ki tarihte kazanılan XP ve Gear puan artışını %100 oranında hızlandırmayı planlıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Combat Arms Doobic Studios Nexus FPS Online FPS
Dragon Nest'e Cash Shop ve Yüksek Seviye Zindan Age of Conan Başarısını Oyuncularıyla Kutluyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

stun

14.8.2011 00:05:46

0
hacker dolmasa harıka oyun olucak... konsoldakı cod b.o - kz3 ve bad company 2 mp ları daha cazip geliyor...

BloodFear

13.8.2011 23:13:12

0
Artık sıkmaya başladı oynanıcağını düşünmüyorum daha.

fatihkeren

13.8.2011 22:51:24

0
Arada girip stresini atabileceğin güzel bi oyun.Ama daha değişik haritalar vs gelmeli diye düşünüyorum bi süre sonra sıkıyor çünkü.

plastik_

13.8.2011 20:32:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge Bu oyunun closed betasını hatırlıyorum çok büyük umutlarımız vardı, hatta Türkiye forumu bile kurulmuş çoktan clanlar yapılmaya başlanmıştı. Ancak iyi yönetilmeyen tüm f2pler gibi sonuda çöp olacak.
Doğru dedin.

sekme34

13.8.2011 17:58:28

0
evet doğru söylüyosun ben ikinci lvlda bıraktım oyunu ...

wisla

13.8.2011 17:23:45

+1
artık b..u çıktı bu oyunun hacker doldu oynanmaz oldu

Farwynd

13.8.2011 17:07:22

+1
Bu oyunun closed betasını hatırlıyorum çok büyük umutlarımız vardı, hatta Türkiye forumu bile kurulmuş çoktan clanlar yapılmaya başlanmıştı. Ancak iyi yönetilmeyen tüm f2pler gibi sonuda çöp olacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Combat Arms
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız