Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Combat Arms: Line of Sight Kapalı Betası Duyuruldu

 
   Nexon Europe çok oyunculu FPS, Combat Arms: Line of Sight’ın kapılarını, ilk Kapalı Beta sürümü ile halka açacağını duyurdu.

    31 Mart günü başlayıp 2 Nisan günü bitecek olan Kapalı Beta 48 saat sürecek. Oyuncular 19 Mart’tan 30 Mart’a kadar erişim için kayıt yaptırabiliyorlar. Erişim sınırlı olacağından, dinamizmi kaçırmak istemeyenlerin, Combat Arms: Line of Sight (http://calineofsight.nexoneu.com/en/) Kapalı Beta sitesindeki talimatları izlemeleri gerekiyor.

    Kayıt olduğunuzda ekranda ya “Tebrikler, Kapalı Beta sürümüne erişiminiz garantidir” ya da “Bekleme listesindesiniz” mesajı göreceksiniz. 31 Mart günü başarılı olan tüm kayıt sahiplerine gönderilen e-postada Kapalı Beta istemcisinin linki yer alacak.

    Nexon Europe Kapalı Beta’da dört harita, 19 adet tüm sınıflarda tamamen kişiselleştirilebilen silah, 6 PvP mod seçti; bunlara ek olarak 17 benzersiz süperinsan güçleri ve savaş duyuları yer alıyor.

    Detaylar daha ilerideki bir tarihte duyurulacak. Kayıt yaptıran ilk 1000 oyuncu sınırlı yayının kahraman karakterini alacak. Kapalı Beta’ya kaydolan oyuncuların tümüne oyun içi unvanlar ve 2. beta için kilit açma puanları verilecek.

    Combat Arms: Line of Sight hakkında daha fazla bilgi için Nexon Europe http://on.fb.me/1GmEusz adresi üzerinde SSS bölümü açtı. Combat Arms Line of Sight videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Combat Arms Doobic Studios Nexus FPS Online FPS f2p free to play
Batman: Arkham Knight'ın Yeni Videosu Ertelenme Haberiyle Beraber Geldi Borderlands: The Handsome Collection'ın Çıkış Videosu Karşınızda

einhander

24.3.2015 03:18:24

0
pay to win mi oluyor bu oyunlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Combat Arms
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız