Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Codemasters Arcade Yarış Oyunu Onrush için Kısa Bir Oynanış Videosu Yayınladı

 
   Codemasters, eski Evolution Studios (Motorstorm ve Driveclub) çalışanları tarafından geliştirilen arcade yarış oyunu Onrush için 1 dakikaya yakın süren bir oynanış videosu paylaştı. 
 
   Onrush 5 Haziran'da PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak.
 
• PlayStation Store Standard Edition -- 209,00 TL
• PlayStation Store Deluxe Edition -- 254,00 TL
• Xbox Store Standard Edition -- 180,00 TL
• Xbox Store Deluxe Edition -- 232,50 TL

   Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Onrush Codemasters Evolution Studios Motorstorm Driveclub
Monster Hunter: World İlkbahar 2018 Özel Yayını 14 Mart'ta Düzenlenecek PS4 Sistem Yazılımı Güncellemesi 5.50 Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

15.3.2018 21:14:36

0
Gayet güzel ve zevkli gözüküyor. Uzun süredir Burnout, Motorstorm tadında arcade yarış oyunu yok. Bu arada oynamayanlara Split Second'ı tavsiye ederim.

YigitShady

15.3.2018 19:37:00

0
Motorstorm geldi aklıma özledik

MonitörKertenkelesi

9.3.2018 11:29:43

+1
Bir çeşit Duel olmuş gibi. Ki Duel gerçekten iyi bir oyun ama gel de oyna. O kadar çok kayıt sorunu, hesap sorunu yaşatıyor ki, artık DVD'den de oynatmıyor, Steamde de yok, bir yerden de indiremiyorsun. E o zaman bu oyun ne olacak korsanı da save etmiyor. Yazık. Onca paraya onca kalitelede bir oyun yapılıp da kimsenin oynamasına izin verilmemesi kadar garip ve tuhaf bir şey olabilir mi. Bu gariplikler Codemasters'a da özel değil. Aynısını Rock Star GTA4 için yapıyor. Al da oyna oynayabiliyorsan girilemiyor ki? Hasta mı bunlar anlamış değilim.

BSC Misafiri

9.3.2018 01:54:38

0
Arcade iyidir arkadaş... Şahsen kendi arabami bile kullanmayi sevmiyorum..

GT_55

8.3.2018 19:58:33

0
Motorstorm oynamayanlar nasıl da kendisini belli etmiş.

porsux

8.3.2018 18:16:03

0
Bu tarz oyunlar ilk başlarda eğlenceli oluyorlarda, aynı zamanda çok çabuk sıkıyorlar. Çok uzun süredir arzu ettiğim tarzda bir yarış oyunu bulamıyorum. Hani böyle, aracın kontrolünü hissedeceksin ama pistte yarışmayacaksın. Doğal mekanlarda, köylerde, kasabalarda, kırsal yerleşkelerde, ormanlarda falan filan. Zamanında NFS serisi bunu güzel yapıyordu. Özellikle Porsche Unleashed bu konuda favorimdi. Asfalt bir yol, güzel manzaralar, aracın ağırlığını hissedebileceğin bir kontrol mekanizması. 2. kısımda, Arcade'e dönük yarış oyunlarında artık neredeyse safkan yarış modu bulamayışım. Yani ya polisi işin içine sokuyorlar, ya diğer yarışçıları ekarte etmemiz gerekiyor, ya da zamanında bitiş çizgisine ulaşamazsak süre doluyor. Anlıyorum çeşitlilik güzel birşey ve olmalı ama bu modlar bana eğlenceli gelmiyorlar. Bu konuda yapımcıların daha yaratıcı olması gerekiyor bence. Birde, arcade oyunlarda araçları hoplatmayı zıplatmayı ne kadar çok seviyor yapımcılar.. evet ilk bir iki uçuşta eğlenceli ama artık bir müddet sonra oyuncak kullanıyormuşum gibi hissettiriyor. Bunu yapacaksan oyun boyunca 3-4 defa en fazla bu anı yaşatman gerekiyor oyuncuya. Yoksa o anın özel olması hissiyatı uçup gidiyor. Bu konuda absürdlüğün bir eğlendirme tekniği olduğunu savunabilirsiniz ama ben absürdlüğü eleştirmiyorum, absürdlüğü sağlayan bu tekniği eleştiriyorum. İlla absürd birşeylerle oyuncuyu gaza getirme amacı taşıyorsanız bunun elvan türlü yolu var. Mesela arabanızı kullanan elemana bir karakter yükleyebilirsiniz. Hippi, ağzı bozuk bir karakter olup solladığımız rakiplere geçiş anında hareket çekip, küfür etmek gibi. Bu saçmasapan uzun atlayış sekanslarından daha eğlenceli bence. Yani biraz düşünüldüğünde bu konuda çok fazla şey çıkacaktır fakat yapımcılar kolaya kaçıyor olsa gerek, havada uçarak eğlenmemizi bekliyorlar.

Shovel Knight

8.3.2018 13:51:35

+2
codemasters ın kötü yanı oyunları çıkarıyor ve iş bitiyor bir daha o oyunlara adam gibi destek vermiyor hemen yeni oyun yapmaya başlıyorlar

deadlight54

8.3.2018 13:33:49

+1
Sony'nin bu nesilde yaptığı en büyük aptallık Evolution Studios'u kapatması. Yeni nesil motorstorm gelseydi fena olmaz mıydı şimdi? Bu arada oyunun grafik motoru EGO Engine sanırım. Dirt 4 ve Dirt: Rally'deki grafiklere benziyor biraz.

HIGHER

8.3.2018 12:59:18

+1
Aşırı arcade, bir tane GTA 5'deki gibi yarış oyunu yok:(

KAKÁ

8.3.2018 12:58:25

+1
Evolution studiosun katıldığı nasıl da belli bildiğin motorstorm yapmış adamlar süper

BSC Misafiri

8.3.2018 12:33:01

0
Güzel gözüküyor da adama vurunca uçması değişik geldi. Bir de en önemlisi müzikler bence. Bir yarış oyununda atmosfer en iyi doğru müziklerle beraber yansıtılıyor bence.

Project Scorpio

8.3.2018 09:11:20

0
Çok iyi oyun olacak bu
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Onrush
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız