Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS4 Sistem Yazılımı Güncellemesi 5.50 Yayınlandı

   Versiyon 5.50 Güncellemesindeki Temel Özellikler:

• Aile yöneticisi, ebeveyn veya vasi olarak, çocuğunuzun oyun oynadığı süreyi (PS4 sisteminde oturum açıkken geçen süre) takip edilebilir ve sınırlamaları buna göre ayarlayabilirsiniz. Her çocuğa ait oyun oynama süresi ayarlarını yönetmek için, (Ayarlar) > [Ebeveyn Kontrolleri/Aile Yönetimi] > [Aile Yönetimi] seçeneklerini belirleyin.
- Çocuğunuzun belirli bir günde toplam oynama süresini görüntüleyebilirsiniz.
- Çocuğunuzun bir günde kaç saat oyun oynayacağını sınırlandırabilir ve geceleri geç saatlerde ya da istenmeyen diğer zamanlarda oynamasını önlemek için oyun oynanabilen saatleri ayarlayabilirsiniz. Sınırlamalar haftanın her günü için ayarlanabilir.
- Ayarlanan oyun oynama süresi sona erdiğinde, çocuğunuzun oyun oynama süresinin dolduğunu bildiren bir bildirim ekranda tekrar tekrar görünür. PS4 sistemini, oyun oynama süresi sonra erdiğinde çocuğunuzun oturumunu otomatik olarak kapatacak şekilde ayarlayabilirsiniz.
- Ayrıca, çocuğunuzun belirli bir gündeki oyun oynama süresini uzatabilir ya da kısıtlayabilirsiniz.
- Bilgisayarınızdan ya da akıllı telefonunuzdan (PlayStation App) uygulamasını kullanarak veya Web sitesini ziyaret ederek istediğiniz zaman çocuğunuzun oyun oynama süresini görüntüleyebilir ve yönetebilirsiniz. https://www.playstation.com/acct/family
• Aşağıdaki özellikler (Kütüphane) altına eklendi.
- Herhangi bir zamanda PlayStation Plus abonesi olduysanız artık, [PlayStation Plus] görünecek. Tüm ücretsiz PS Plus oyunlarınızı takip edebilirsiniz.
- Artık ihtiyacınız olmayan oyunları ve uygulamaları [Satın Alınan] altından gizleyebilirsiniz. Bir oyunu ya da uygulamayı vurgulayın, Options düğmesine basın ve ardından [İçerik Öğesini [Satın Alınan] Altında Gösterme] seçeneğini belirleyin.
 
   Versiyon 5.50 Güncellemesindeki Diğer Özellikler 
 
• [Supersampling Modu] (Ayarlar) > [Ses ve Ekran] > [Video Çıkış Ayarları] altına eklendi. PlayStation 4 Pro sisteminiz 2K veya daha düşük çözünürlükte bir TV'ye bağlıyken bazı oyunlardaki görüntü kalitesini arttırmak için bunu etkinleştirin. Bu ayar yalnızca PlayStation 4 Pro sisteminde mevcuttur.
• Artık logoları ve arka planları favori görüntülerinizle özelleştirebilirsiniz. Görüntü seçme ekranında bir USB depolama cihazından görüntü dosyalarını seçin. Aşağıdakilerden herhangi birini özelleştir.
- Takım Logosu
- Takım kapak görüntüsü
- Giriş ekranı için arka plan görüntüsü
- Mesaj gübü için görüntü
• Hızlı menüde (Çevrimiçi Arkadaşlar) (Arkadaşlar) olarak değiştirildi. Buradan çevrimiçi arkadaşlarınızı ve özel listeleri görüntüleyebilirsiniz.
• Hızlı menüdeki müzik oynatma işlevleri geliştirildi.
• Artık takım profilleri ekranından etkinlikler oluşturabilirsiniz. Ekranda [Etkinlikler] > [Bu Takım için Etkinlik Oluştur] seçeneklerini belirleyin.
• Giriş ekranından ya da (Kütüphane) altından PlayStation VR'da oynanabilecek oyunları kolaylıkla bulabilirsiniz. (PS VR) desteklenen oyunların yanında görüntülenir.
• Artık bildirimleri silebilirsiniz. Bildirim listesini görüntülemek için (Bildirimler) seçeneğini belirleyin, Options düğmesine basın ve ardından [Sil] seçeneğini belirleyin.
• Takip ettiğiniz oyuncular listesini ve takipçilerinizin listesini kimlerin görüntüleyebileceğini artık ayrı olarak belirleyebilirsiniz. (Ayarlar) > [Hesap Yönetimi] > [Gizlilik Ayarları] > [Arkadaşlar | Bağlantılar] öğesini seçin.

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Codemasters Arcade Yarış Oyunu Onrush için Kısa Bir Oynanış Videosu Yayınladı Dünya Kadınlar Günü'ne Özel PS4 Teması
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Project Scorpio

11.3.2018 15:34:15

0
2 gün önce aldığım oyunlar full hız indi sorunsuz.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Sorun yaşayanlar live da değil kendinde arasın.

İdrak İstimlak

11.3.2018 14:32:46

0
https://forum.donanimhaber.com/xbox-one-oyun-indirme-sorunu-delirecegim--131791017 Bu mu akıyor dediğin live, millet xbox bölümünde ağlıyor beee...

Project Scorpio

10.3.2018 14:03:06

0
Konsolun menüleri yağ gibi akıyor eleştirecek başka şey bul bence.

İdrak İstimlak

10.3.2018 13:27:28

0
Yahu senin yaşın kadar oyunculuk hayatım var, neyi becerememişim? Zamanında danışmak için az telefon açmadın bu abine...

Project Scorpio

10.3.2018 13:24:32

0
Kişisel olarak beceremediğin şeyleri konsolun bir eksisiymiş gibi göstermen takdire şayan doğrusu

İdrak İstimlak

10.3.2018 13:22:04

0
Arap saçı misali menüler, takılıp kalan arayüz, yama geldiğinde oynayamadığın oyunlar, canlı yayın kısıtlamaları, resim upload etmenin bile işkence olduğu bir ortam, internet bağlantı problemleri, bu mu kusursuz sistem?

Project Scorpio

10.3.2018 13:18:00

0
Yazdıklarının hiçbiri %1 bile gerçeği yansıtmıyor her gün aktif kullandığım konsolu bana mı anlatıyorsun. Ne yazılımsal ne de donanımsal olarak kusursuza yakın çalışıyor neredeyse.

İdrak İstimlak

10.3.2018 13:15:26

0
Yahu kullanıyoruz her iki konsolu, hikaye anlatma bana.

Project Scorpio

10.3.2018 13:13:33

0
Bu yorumunda ağır saçmalamışsın reis cvp vermeye bile gerek yok

İdrak İstimlak

10.3.2018 12:53:21

0
Yazılımda nasıl daha iyi anlayamadım. Birincisi oyunun kendisi yazılım, adamlar bunu beceremiyor, ayrıca konsol arayüzü tam bir rezalet, online servisler çok kötü durumda. Ülkemizde böyle deme, daha geçen Snop Dogg basıyordu küfürleri, her yerde böyle. Donanım desen ne yapmış adamlar donanım olarak, Sony gibi TV, kamera, telefon, elektronik cihazlar mi üretiyor bunlar. Exc oyunlari da kabul etmişsin işte. Sonuç olarak MS un daha güçlü bir cihazı var bu doğru ama bu donanımı kullanan yazılımlar olmadan ne işe yarar ki?

Project Scorpio

10.3.2018 11:58:09

0
Ne varmış grafik kalitelerinde? GeoW 4’ü One X de 4K da oyna ağzın açık kalır. AC Origins de öyle dinamik 4K olsa bile muhteşem bir grafik var ve konsollarda daha iyisi yok. Sony ex lerinin grafik kalitesinde oyun yok doğru çünkü yapacak stüdyo yok. Sen o Sony ex lerini birde One X de çalıştığını düşün 1440p de çalışan oyunlarınız 2160p de çalışır. One X en iyi grafikler için en güçlü konsol şuan ama gücünü kullanan 1. parti güncel oyun şuan için yok ama ileride olacak elbet. 3 sene önce Xbox One ile oyunlar 720p diye dalga geçiyordunuz şimdi one x tüm oyunlarda grafik üstünlüğünde tokatı koydu bu seferde ex yok diye ağlamaya başladınız. Satışlar konusuna gelirsek, nesilin başında Microsoft’un yaptığı ölümcül hatalar ile fark bu kadar açıldı yoksa PS4’ün üstün olduğu tek şey ellerindeki stüdyolardır. Yazılım: Microsoft Donanım: Microsoft Dijital servisler: Microsoft Ex oyun: Sony Gerçekler budur. Yılda fazladan 3 ex oyun için asla PS4’ü ana platform yapmam ve işi bilen herkes yapmamalı.

İdrak İstimlak

10.3.2018 11:03:47

0
Bahsettiğin oyunların grafik kalitesi ortada, bunlara 4K gelmesi doğal. Ama 3. parti firmaların yaptığı oyunlar için bunu söylemenin imkanı yok. En basidinden AC Origin'de o kadar reklam yaptılar 4K, 4K diye, sonuç checkerboarding. Daha Sony oyunlarının grafik kalitesine eşdeğer oyunlara girmiyorum bile. Store geçen nesillerden kalma grafiğiyle bir dünya 4k oyunla dolu. O yüzden saydığın oyunlar pek iç açıcı durmuyor. Genel satış rakamları da Xbox One'in ne kadar başarısız olduğunu ortaya koyuyor, MS halen XoX ile ilgili bir rakam açıklayabilmiş değil...

Project Scorpio

10.3.2018 10:37:52

0
Grafik ve çözünürlük tercihleri tamamen yapımcının tercihlerine bırakıldı. Ama Microsoft’un 1. parti oyunlarını diyorsan GeoW 4, Halo 5, Forza Horizon 3 , Forza 7, Sea of Thieves, State of Decay 2 hepsi native 4K ve bundan sonra çıkacaklarda öyle olacak.

İdrak İstimlak

10.3.2018 09:48:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio Bu güncelleme ile bütün oyunları native 4K ultra high 60fps de oynayabilirsiniz.
Yahu sizin Phil Spencer XoX'in işlemcisinin üstüne görgüsüzce 4K yazmıştı, ne oldu kaç oyun native 4K?

AykutGuru

9.3.2018 01:19:49

0
4K gerek yok, Oyun olsun yeter, önümüzdeki 2-3 ay oyun görecek gözlerimiz, Takipte kalmaya devam et.

Project Scorpio

8.3.2018 23:53:22

+5
Bu güncelleme ile bütün oyunları native 4K ultra high 60fps de oynayabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.3.2018 23:09:16

0
cod ghost fena takildi goruntu supersampling acinca... ben diger actigim 4-5 oyunda da fark gormedim kare hizi dusuyor.

Drima

8.3.2018 19:36:01

0
İki oyunda denedim. Heavy Rain'de ciddi anlamda fark var supersampling açık ve kapalı arasında.. GTAV için aynı şeyi söyleyemem, fark çok çok az. AA özürlü başka ne oyun vardı unuttum yav

Thejoker58906

8.3.2018 18:42:20

0
Prosu olan arkadaşlar için supersampling. Özelliğinin gelmesi iyi olmuş bildirimleri silebilmek ise sonunda geldi 5 yıl sürse bile

Drima

8.3.2018 17:56:39

0
Supersampling denemeleri başlasın Bakalım GTAV ne diyecek bu işe

Hoid

8.3.2018 16:43:23

+3
Bu güncelleme gelmesine bozulan , bununla dalga geçmeye çalışan tayfayı hiç anlayamadım . Birileri gelir araba gifi koy panpa yazar . Diğerleri kötü birşeymiş gibi dalga geçmeye çalışır . Sizin amacınız konsollar güncellenmesin , hackerlar konsolları çabuk kırsın bizlerde korsan oyun oynayalım ise . O işler geçti artık , orjinalin yerini asla ama asla tutamazlar . Steam zaten bu alanda üstat PSN in öğrenmesi gereken çok şey var ama yinede orjinal kullanımın getirdiği rahatı konforu asla alamazsınız . Ben ilk PS3 ü aldığımda ilk haftası almıştım o zamanlarda vardı bu tayfa salyalı salyalı abi kırılsın ya ne olur ya Ne kadar kötü Sanırım bir tek ben güncelleme geldiği için seviniyorum . Keşke her hafta bir kaç kez gelse güncelleme

Dark Poison

8.3.2018 16:21:08

0
Bildirim silme ozelligi cok sukur gelmis.5 sene sonra geldi neredeyse.Bunu kisa surede getirmek cok mu zor en sevmedigim seylerden birydi biriken bildirimlerin silinmemesi.Sukur kavusturana diyelim.

vedatkara

8.3.2018 16:14:26

0
Çocuklar oyun oynamasın diye güncelleme yapmışlar...

Rogue Agent

8.3.2018 15:43:27

+2
olsun gelsin 3-5 bişeyler iyi kötü stability updatelerden bıktık

michael01

8.3.2018 13:43:07

+5
5 yıl sonra bildirimleri silebiliyoruz buna da şükür. milyon tane bilirim olmuştu.

badb0y06

8.3.2018 13:39:32

+2
Supersampling modu harici ilgimi çeken hiçbir şey yok. Hangi oyunlarda var özellik onu da öğrenmek lazım
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız