Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CoD: Mobile’ın, 9. Sezonu “Zombilerin Dönüşü” ile Yaşayan Ölüler, Cadılar Bayramı Basmaya Geliyor

 
 
Ölümsüzler ordusu geri döndü! Cadılar Bayramı’nı kutlayacak olan Call of Duty®: Mobile’ın yeni 9. sezonu “Zombilerin Dönüşü”; yaşayan ölülerin baskınına uğrayacak. Yeni sezon 12 Ekim’de Android ve iOS üzerinden erişilebilir olacak.
 
Cadılar Bayramı’na özel birçok şeker ya da şaka içeriğiyle beraber özel temalı etkinlikler, yeni harita ve yeni içerikler yeni sezonda oyuna eklenecek. Oyuncular ayrıca Klasik Zombiler ya da Yaşayan Ölülerin Süper Saldırısı modlarında zombilerle karşılaşacak ve hünerlerini sergileyebilecekler. Yeni güncellemeyle birlikte Hacienda haritasının cadılar bayramı özel versiyonu, “Perili Yolculuk” isimli özel tematik etkinlikle birlikte Battle Royale ve Çok Oyunculu modlarda birçok özel içerik de oyuncuları bekliyor.
 
 
 
Yeni sezonla birlikte 50 kademeli yeni savaş bileti, Değerli Hazine özel içeriği, özel korsan temalı içerikler, Zero – Kara Yelkenler ve Kui Ji – Sapporo Gizliliği operatör görünümleri, yeni Krig 6 and C4 silahlarıyla birlikte özel silah şablonları, profil kartları, tılsımlar, COD Puanları ve daha fazla içerikler oyuna eklenecek.
 
12 Ekim’de yayınlanacak olan Call of Duty: Mobile’ın 9. Sezonu “Zombilerin Dönüşü” hakkında ayrıntılı bilgi için resmî web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
 
 
Fragman videosu
 
 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty Mobile mobil çıkış tarihi çıktı ios android fragman
Serious Sam: Siberian Mayhem Yeni Nesil Konsollar için Çıkış Yaptı eFootball 2023 Konsol Sürümünde Dostluk Maçları ve Daha Fazlası Sizlerle!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty®: Mobile
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız