Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CoD: Black Ops 4'ün iptal edilen tek oyunculu modundan görüntüler yayınlandı

 
 
Nişancı aksiyon oyunu Call of Duty: Black Ops serisinin 4. oyunu tek oyunculu mod bulunmayan birkaç COD oyunundan biri. Treyarch ve Raven ekipleri tarafından biz oyunculara 2018 yılında sunulan oyun tamamen çok oyunculu bir yapıya odaklanıyor. Ancak çok oyunculu modun yanı sıra ekiplerin campign modunu test ettikleri ortaya çıktı.
 
Görüntüler geliştirmenin ilk aşamasına ait
 
 
 
Yayınlanan test videosu yaklaşık bir dakikalık bir süreye sahip ve bazı animasyonların bizlere aktarıldığını burada görebiliyoruz. Görebileceğiniz gibi karşımıza çıkan bu video campaign modunun alfa sürümüne bile yakın durumda değil. Dolayısıyla geliştirmenin ilk aşamalarına ait.
 
CoD oyunları genel olarak hikayesi, aksiyon sahneleri ve operasyonları sebebiyle dikkat çekiyor ve oynanıyor. Bu sahnelerle beraber kendimizi aksiyon filmi içerisinde gibi hissedebiliyor ve soluksuz bir deneyim elde edebiliyoruz. Elbette diğer taraftan çok oyunculu / rekabetçi mod için de oyunu deneyimleyen oyuncular da bir hayli fazla. 
 
Öte yandan CoD serisinin yeni oyununun adı Modern Warfare 3 olacağı doğrulandı. Serinin yeni oyununun bu yıl içerisinde çıkış yapması bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Black Ops 4 tek oyunculu mod
Fallout 3 için yeni HD doku paketi yayınlandı: Binlerce doku daha iyi görünüyor Layers of Fear'ın PC demosu yarın geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Black Ops 4
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız