Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CoD: Advanced Warfare için Yeni Bir Multiplayer Oynanış Videosu Paylaşıldı


      FPS türünün en çok bilinen serileri arasında yer alan Call of Duty'nin yeni oyunu Call of Duty: Advanced Warfare, büyük bir kitle tarafından merakla bekleniyor. Yapımcı ekip oyunun hızlı multiplayer oynanışını gösteren yeni bir oynanış videosu yayınladı.
 
     Paylaşılan bu oynanış videosunda Sledgehammer Games'in başkanı Michael Condrey ve baş multiplayer tasarımcısı Greg Reisdorf, oyun hakkında bilgiler veriyor. Videoda oynanılan haritanın Biolab haritası olduğunu belirtelim. Call of Duty: Advanced Warfare; PC, Xbox 360, PS3, PS4 ve Xbox One için 4 Kasım'da çıkacak. Videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
call of duty a new era activision sledgehammer games pc playstation 4 xbox one call of duty advanced warfare Wii U
Mortal Kombat X Karakterlerini Ayakkabılarından Tahmin Edin Project Spark'ın Çıkış Videosu Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zağanos...

7.10.2014 17:15:35

+1
bence güzel olmuş, tabi son durum çıktığında belli olur ama cidden farklı elementler ekleyip daha eğlenceli hale getirmişler :) almayı düşünmüyorum değil şu an :)

BSC Misafiri

7.10.2014 16:28:03

-1
@pcrex Tsunami değilki o sadece büyük bi dalga. Tsunami olsa bile farketmez. Oyun laf etmek için az daha zorlayın yakında iyice saçmalamaya başlıcaksınız oyuna laf etmek için. Bu arada isteyen istediğini beğenir buna laf etmenin bi anlami yok

pcrex

7.10.2014 15:35:35

-1
on metre tsunami geliyor kıyıya, sanki bir metre sörfçü dalgası gibi vuruyor :) o kadar çok satış yaptığın oyuna azıcık kalite ekler insan terbiyesizler. sanki on yaşındaki çocuğa oyun yapmışlar. bide beğenenler var :(

nIKe08

7.10.2014 15:13:50

0
Gelecek teması BO2'den daha çok yakışmış multiplayera,umarım bu sefer tatmin edici olur.

Frozen Grenadier

7.10.2014 14:28:57

-2
10/10 like doritos with guns

jackson_09

7.10.2014 13:27:48

+2
Bu oyunun, önceki serilerinde, hikayeye dair sadece 1 teaser (duyuru teaser'ı) 1 trailer, 1 multiplayer videosu, 1 de hikaye kısmından herhangi bir bölümünden 8-10 dk'lık oynanış videosu (o da sadece e3 gösterimi) yayımlandığı günleri, diğerlerinin sır gibi saklandığı dönemleri hatırlıyorum. O kısacık trailerlar videolar için millet sabırsızlıkla beklerdi. Bu halde bile, satış rekorları kırdı. Şimdi ise, 2014 e3'ten bugüne bir sürü video yayımlandı. Son 1-2 haftalık dönemde kaç tane yayımlandığnı sayamadım. Görünen o ki, önsiparişlerin iyi gitmediğine dair çıkan dedikoduların bir hayli gerçeklik payı var. Son oyunlarda tutturdular, fütüristik savaşlar da bilmem ne de... Tutmuyor arkadaşım işte. Azcık kafanız çalışıyorsa oyunun satış rakamlarından, gelen oyuncu eleştirilerinden (para verip IGN'e yaptırdığınız "MINDBLOWING 10/10" eleştirilerinden değil) bu fütüristik evren hikayelerinin tutmadığını anlarsınız. Geri dönün günümüze, adam gibi yeni bir oyun motoruyla Modern Warfare serisinin devamını getirin yada ona bağlı yan hikayeler açın. Multiplayer için aynı b.ku ısıtıp sürmektense yeni fikirler oluşturun ve dengeli bir şekilde sunun. Şu AW'den bile daha hevesle beklenir böyle bir oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Advanced Warfare ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
51 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız