Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Clash: Artifacts of Chaos, Çıkış Tarihi 9 Mart'a Ertelendi

 
 
Yayıncı Nacon ve geliştirici ACE Team, Clash: Artifacts of Chaos'un daha önce planlanan 9 Şubat çıkış tarihini 9 Mart'a ertelediğini duyurdu. Oyun, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Steam ve Epic Games Store aracılığıyla PC için satışa sunulacak.
 
Güçlü savaşçı Pseudo olarak bilinmeyen Zenozoik topraklarında yaşayan bir münzevisin. Artifacts of Chaos (Kaos Eserleri) keşmekeşine bulaştığında her şey değişiyor. Dünyayı keşfet ve düşmanlarını yen ama Ritual'ın kutsal kurallarını asla unutma.
 
Oyunda Zenozoik bölgesini keşfedecek, rakiplerini ezecek, dövüş stilini özelleştirebilecek, ritüeller ile cesaretini sınayabilecek, zengin bir hikayeyi deneyimleyecek ve daha fazlasını yapabileceksin.
 
Oynanış Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera
Age of Wonders Serisinin Yeni Oyunu Geliyor! Age of Wonders 4 Duyuruldu Octopath Traveler II için Dördüncü Resmi Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Clash: Artifacts of Chaos
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız