Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Civilization VI: Rise and Fall Duyuruldu

 
   2K ve Firaxis Games Civilization VI genişleme paketi Rise and Fall'u duyurdu.

   Rise and Fall genişleme paketi 8 Şubat 2018'de çıkış yapacak ve şu anda 129,00 TL fiyat ile Steam'de ön siparişte bulunuyor.
 
   Civilization VI: Rise and Fall Tanıtım Yazısı:
 
   Civilization VI, zaman testine dayanabilecek bir imparatorluk kurmayla ilgilidir ve Rise and Fall genişleme paketi, çağlar boyunca bir uygarlığı yönetirken oyuncular için yeni seçimler, stratejiler ve mücadeleler sunar. Dünya çapında insanlarda Sadakat uyandırabilecek misiniz yoksa şehirlerinizi rakiplerinize mi kaptıracaksınız? Uygarlığınız için bir Altın Çağ mı oluşturacaksınız yoksa Karanlık Çağa mı gömüleceksiniz? Civilization VI: Rise and Fall'da gerçekten çağların lideri olursunuz.

   Bir uygarlığa başarılı bir şekilde liderlik ettiğinizde bu uygarlığı refah bir Altın Çağa gönderebilirsiniz ancak diğerlerine göre geride kalmanız Karanlık Çağa girmenize neden olabilir. Karanlık Çağın zorluklarını iyi bir şekilde karşıladığınızda uygarlığınız yükselerek Kahramanlık Çağı ile yenilenmeye gidebilir.

   Sınırlarınızı korumak için vatandaşlarınızın Sadakatini koruyun veya imparatorluğunuzu genişletmek için diğer uygarlıklarda Sadakat için ilham kaynağı olun. İmparatorluklardan Özgür Şehirler çıkarken ve komşular haritadaki şehirlerin Sadakati için rekabet ederken dünyanın sınırları sürekli değişir.

   Yeni Governor sistemiyle oyuncular şehirlerini daha çok özelleştirebilir ve yeni Karanlık Çağlar ve Loyalty zorluklarına tepki gösterebilir. Yedi benzersiz yöneticiden her biri kendi yükselme ağacına sahiptir ve farklı oynayış stillerine ve stratejilerine uygundur.

   Bu yeni sistemlerin yanı sıra Civilization VI: Rise and Fall, sekiz yeni uygarlık ve dokuz yeni lider sunar. Çeşitli birimlerin, district'lerin, binaların ve geliştirmelerin yanı sıra sekiz yeni world wonder inşa edilebilir. İnşa etmenin, fethetmenin ve ilham vermenin her zamankinden daha fazla yolu vardır.
 
   ÇAĞLAR
 
   Uygarlığınız alçalıp yükselirken ve dönüm noktası Historic Moment'lara ulaşırken Karanlık Çağlara ve Altın Çağlara doğru hareket edeceksiniz. Her biri oyundaki eylemlerinize göre belirli zorluklar ve bonuslar sağlar. Karanlık Çağdan muzaffer bir şekilde çıktığınızda bir sonraki Altın Çağınız daha da güçlü olur: Kahramanlık Çağı.
 
   SADAKAT
 
   Artık şehirlerin liderliğinize yönelik bağımsız Sadakatleri vardır. Çok fazla düşmesine izin verirseniz düşük verim, ayaklanma sonuçlarıyla ve şehrinizi başka bir uygarlığa kaptırma veya şehrin bağımsızlığını ilan etmesi potansiyeliyle karşı karşıya kalırsınız. Ancak bir uygarlığın kaybı haritadaki şehirler arasında Sadakat açısından ilham yayarsanız ve sınırlarınızı genişletirseniz sizin kazancınız olabilir. 
 
   YÖNETİCİLER

Şehirlerinizi özelleştirmek ve Sadakati güçlendirmek için benzersiz uzmanlaşma bonuslarına ve yükselme ağaçlarına sahip güçlü karakterler alın, atayın ve yükseltin.

   GELİŞTİRİLMİŞ İTTİFAKLAR

   Geliştirilmiş ittifaklar sistemi oyuncuların farklı türde ittifaklar oluşturmasına ve zamanla bonus oluşturmasına olanak tanır.

   ACİL DURUMLAR

   Bir uygarlık çok güçlü duruma geldiğinde, diğer uygarlıklar tehdit unsuru uygarlığa karşı bir anlaşma yapabilir ve Acil durum sona erdiğinde ödül veya ceza alabilir.

   TARİH ŞERİDİ

   Yeni Timeline özelliği ile istediğiniz zaman uygarlığınızın geçmişine göz atın. Zafere giden yolda karşılaştığınız Historic Moment'lar arasında görsel bir yolculuktur.

   YENİ LİDERLER VE UYGARLIKLAR

   Sekiz yeni uygarlık ve dokuz yeni lider sunulmaktadır. Her biri benzersiz bonus ve oynanışın yanı sıra toplam sekiz benzersiz birim, iki benzersiz bina, dört benzersiz geliştirme ve iki benzersiz district sunar.

   YENİ GLOBAL İÇERİK

   Sekiz yeni world wonder, yedi natural wonder, dört yeni birim, iki yeni geliştirme, iki yeni district, on dört yeni bina ve üç yeni kaynak eklenmiştir.

   GELİŞTİRİLMİŞ OYNANIŞ SİSTEMLERİ

   Government sistemi yeni Politikalar ile geliştirilmiştir ve mevcut sistemler için ek geliştirmeler yapılmıştır.
 
   Civilization VI: Rise and Fall duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam Strateji Firaxis Civilization VI
BLAST Pro Series Kopenhag 2017 Şampiyonu SK Gaming! Gang Beasts 12 Aralık'ta PS4 için Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.11.2017 19:28:52

0
Kavimler göçünü ve Tarihi değiştiren Türk etkisini nasıl oyuna koymazlar aklım almıyor bir iskitler var gerçi bu adamlar persleri bile dlc ile koydu siz düşünün yahu satış stratejisini. Ve grafikleri hiç güzel değil bence

vikestas

30.11.2017 01:12:51

0
8 yeni uygarlık derken umarım bu sefer Türk devletlerinden birini de koyarlar. Bu kez de koymazlarsa gerçekten skandal olur.

BSC Misafiri

29.11.2017 17:45:50

0
O paraya değer mi tartışılır.

Wayward Son

29.11.2017 13:45:21

+2
129 liralık fiyatıyla kalplerde sıcacık bir etki bırakıyor.

alsndnz

29.11.2017 08:39:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: mahsur kalan adam Bana basit bi strateji oyunu önerin lütfen öyle her işle herşeyle ayrı ayrı uğraşmayı sevmiyorum tık tık oynamalık en son nokia 6300da age of empires oynamıştım çok keyifliydi
battle for middle earth 2

mahsur kalan adam

29.11.2017 07:56:44

0
Bana basit bi strateji oyunu önerin lütfen öyle her işle herşeyle ayrı ayrı uğraşmayı sevmiyorum tık tık oynamalık en son nokia 6300da age of empires oynamıştım çok keyifliydi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Civilization VI
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız