Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Civilization: Beyond Earth-Rising Tide'ın Yeni Özellikleri Bu Videoda

 
      Civilization: Beyond Earth'ü denizlere taşıyacak ilk eklenti paketi Rising Tide için yeni bilgiler geldi. Yapımcı ekip oyunun ilk eklenti paketinin sahip olacağı özelliklere yer verilen yeni bir tanıtım videosu paylaştı.
  
      Paylaşılan videoda eklenti paketiyle birlikte oyuna eklenecek yeni birliklerden Al Falah tanıtılıyor. Al Falah, Arshia Kishk'ın önderliğinde yönetilen bir birlik olacak. Al Falah'ın yanında devriye gemileri ve denizaltıları gibi yeni araçlara da yer veriliyor. Geniş suların ortasına kurduğunuz yerleşimlerin saldırıya oldukça açık olduğunu da belirtelim. Hem düşmanlarınız tarafından hem de su canavarları tarafından. Son olarak keşfedeceğimiz gezegenlerde yeni yapıların ve yeni yerleşim şekillerinin bizleri beklediğini hatırlatalım.
 
       Bu senenin sonbahar mevsiminde çıkış yapacak Rising Tide eklenti paketi için yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak shacknews.com Civilization Sid Meier Beyond Earth Strateji PC 2K Games Firaxis
Square Enix'in Yeni RPG Serisi Üzüntü-Acı Temalarını İşleyecek Minecraft ve Dragon Quest Melezi Oyundan Yeni Ekran Görüntüleri

EyesNight

22.7.2015 23:36:48

0
Artık sıkıyordu bu inş işimi görür
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Civilization: Beyond Earth
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız