Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Civiliation 6'nın Sonbahar Güncellemesi Çıktı

 
     Civilization VI için hazırlanan büyük sonbahar güncellemesi çıktı ve odağı oyundaki din. Din üzerinden oynayacak oyuncular için daha eğlenceli ve daha kazanılabilir hale getiriliyor. Ayrıca yeni dini üniteler, Pantheon'lar, Founder, Follower'lar, Enhancer ve Worship Belief'ler ekleniyor.
 
      Mesela Warrior Monk diye yeni bir orta çağ savaşçısı eklenmiş ve ona ek olarak göze çarpan yeni ünitelerden biri de Guru isminde yanındakilere can verebilen bir destek ünitesi. Bu ünitelerle birlikte dini savaşlara imza atabilirsiniz. Ayrıca misyonerlerin yetenekleri geliştirilerek daha kullanışlı hale getirilmiş. Ticaret yollarına dini baskı kurarak amacınız doğrultusunda biraz daha fazla özelliğe sahipsiniz. Açıkçası ben din üzerinden oynamayı hiç sevmiyorum ama sonuçta tarihin ve dolayısıyla Civilization'ın bir parçası. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Strateji Firaxis Civilization VI
Cities: Skylines - Green Cities İçin Çıkış Videosu Yayınlandı Battlefield 1'in Incursions Modunda Bir Sonraki Aşama

BSC Misafiri

22.10.2017 00:33:49

0
Hastası olduğumdan değil ama oyundaki kısa hikayesine Osmanlı'yı barbar olarak ekleyip ana oynanışa eklememeleri garibime gidiyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Civilization VI
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız