Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Çin Yapımı Dark Souls'a İlk Bakış

 
   Çinli geliştirici Darkstar Games, hafta başında Sony Interactive Entertainment Japonya Asya ChinaJoy 2017 basın konferansı esnasında yeni PlayStation 4 oyunu Sinner'ı duyurmuştu.
 
   Duyurudan sonra oyun hakkında resmi bilgi bulmak neredeyse imkansızdı, hatta geliştiricinin kendi websitesi bile çalışmıyor. Ancak ChinaJoy oyunu halka açtı ve ilk görüntüler Sony'nin standından geldi.
 
   Inven'in (Çeviri Gematsu) haberine göre, Sinner aslında Dark Souls'tan esinlenen Çin yapımı bir oyun. Yüksek kalitede çok zor bir oyun olduğu belirtilen Sinner'da öldüğünüzde Dark Souls'a benzer bir şekilde ekranda "Yenilgiye uğradın" ve "Henüz hazır değilsin" gibi büyük kırmızı yazılar çıkıyor. Görünüşe göre, demodaki boss'u geçebilen de yok.
 
   Sinner şu anda sadece Çin için doğrulandı. Oyunun Batıya gelip gelmeyeceği belli değil.
 
   Off-screen oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sinner: Sacrifice for Redemption Dark Star Game Studios Dark Souls
Capcom Switch'e Daha Fazla Oyun Getirmeyi Planlıyor Naruto to Boruto: Shinobi Striker için 16 Dakikalık Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

stalker(1979)

1.8.2017 04:33:37

0
Dark Souls'un etkileyici yanı hikayesi idi. Ve Boss larda efsane adamlardı :) Şimdi oyunu oynamadan yorum yapmak da mantıklı değil. Ancak bir oyunun benzeri için uğraşacaklarına kendi tarzlarını oluştursalar keşke.

Maxwell1

31.7.2017 12:22:30

0
Olmamış.

-Blacksmith-

31.7.2017 07:26:22

0
http://darkstar-games.com/ oyunu sitesi burası, çalışıyor.

porsux

31.7.2017 01:04:24

0
Yalnız ne kadar benzerse benzesin, başlığın Çin Yapımı Dark Souls olarak nitelendirilmesi ayıp olmuş. Sonuçta ortada bir emek var, oyunun adıyla hitap etmek gerekiyordu.

BSC Misafiri

30.7.2017 15:22:45

0
Bu esinlenmekten biraz fazlası olmuş sanki

_Sparda_

30.7.2017 12:11:33

0
şu çinliler bir şeyleri kopyalamakta gerçekten mükemmeller o kesin bakıyorum can barları vuruş animasyonları %90 falan darksouls çakması çok bariz de bu adamları ben anlamıyorum ya bu tür oyunları yapıp çin pazarına hitap edelim onlara satalım diyorlar yada cidden yenilikçi fikirleri olmayan oyunlar konusunda ot gibi adamlar bu sadece oyun konusundada değil bence bir çok teknoloji ekran kartı telefon pc işlemcileri abi hepsi neredeyse çin üretimi ucuz işçilik falan filan ama şirketler genel olarak batı menşeili işte güney kore var yeni yeni çin telefonları çıkıyor kaliteli diyebileceğimiz bu adamların elinde ciddi anlamda bilgi tecrube var ve hala kendi markalarını çıkartmaktan ya acizler ya korkuyorlar yada bizim millet gibi aman ben ne yapayım canım derdindeler çok saçma bir millet şu cinliler genelde ben çözemedim

Dark Poison

30.7.2017 11:51:49

+2
quote:

Orjinalden alıntı: gokhanvai Yaaa arkadaş bir oyun yapıyorsunuz sonra çok çok zor diyorsunuz ama oyun çakma. O zaman ben size bu oyundan 1000 kat zor oyun yapayım. O zaman da zevkli mi olacak. Yani yaparım düşmanların gücünü 1.000.000, karakterin canını 10. Bir vuruşta öldürsün sizi. Ama siz onu 1.000.000 vuruşta öldürün. Yani şu zor oyun, daha zor oyun, çok zor oyun, çok çok zor oyun mantığını artık bırakın. Mesela gerçekten hardcore çok zor oyun istiyorsanız size tavsie vereyim. Hadi oynayın da göreyim sizi. Açın Diablo 3'ü yeni Hardcore karakter yapın lvl1, Torment 13 oynayın. Hadi bakalım yiyorsa oynayın. Yani illa zor oyun yapacağız diye saçmalamanın anlamı yok. Bu iş sidik yarıştırma işine girerse kendinizi komik duruma düşürürsünüz. Zaten piyasada tam kıvamında oyunlar varken " Bakın biz daha zorunu yaptık " mantığı saçmalıktan başka bir şey değil.
Bende o mantığı hiç sevmiyorum.Zor oyuna varım ama hiçbir mantığı olmaksızın zorlaştırılmış oyunu da oynamayı sevmiyorum.Sousl serisi o dengeyi çok iyi oturttuğu için ayrı bir derinlik barındırır her zaman benim için.

gokhanvai

30.7.2017 10:43:53

+2
Yaaa arkadaş bir oyun yapıyorsunuz sonra çok çok zor diyorsunuz ama oyun çakma. O zaman ben size bu oyundan 1000 kat zor oyun yapayım. O zaman da zevkli mi olacak. Yani yaparım düşmanların gücünü 1.000.000, karakterin canını 10. Bir vuruşta öldürsün sizi. Ama siz onu 1.000.000 vuruşta öldürün. Yani şu zor oyun, daha zor oyun, çok zor oyun, çok çok zor oyun mantığını artık bırakın. Mesela gerçekten hardcore çok zor oyun istiyorsanız size tavsie vereyim. Hadi oynayın da göreyim sizi. Açın Diablo 3'ü yeni Hardcore karakter yapın lvl1, Torment 13 oynayın. Hadi bakalım yiyorsa oynayın. Yani illa zor oyun yapacağız diye saçmalamanın anlamı yok. Bu iş sidik yarıştırma işine girerse kendinizi komik duruma düşürürsünüz. Zaten piyasada tam kıvamında oyunlar varken " Bakın biz daha zorunu yaptık " mantığı saçmalıktan başka bir şey değil.

BSC Misafiri

30.7.2017 01:08:57

0
Güderi var. Alırım şahsen.

dark_hell_86

29.7.2017 23:48:06

0
Dark Souls Mini olmuş bu :D

Team NINJA

29.7.2017 23:20:25

+1
orjinalinden iyi duruyor valla
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sinner: Sacrifice for Redemption
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız