Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Chiwetel Ejiofor, Mordo Rolü ile Doctor Strange 2'de Olacağını Onayladı

 
Marvel Sİnematik Evreni'nin en sevilen filmlerinden biri olan Doctor Strange, 2016 yılında vizyona girmişti. İkinci filmin de geleceğini biliyoruz ve ikinci filmin hem Marvel evreni için Doctor Strange serisi için önemli bir film olacağını biliyoruz.
 
İkinci filmin adı Doctor Strange in the Multiverse of Madness olacak ve konusu tam olarak bilinmiyor. Ancak ilk filmin sonunda kötü tarafa geçtiğini hissettiren Mordo'nun ikinci filmde olacağını söyleyebiliriz. Karakteri canlandıran başarılı oyuncu Chiwetel Ejiofor, ikinci filmde de olduğunu onayladı. 
 
Ayrıca ikinci film için çok yakında çekimlere başlayacaklarını ve çok heyecanlı olduğunu söyledi. 
 
Doctor Strange in the Multiverse of Madness, 25 Mart 2022'de vizyona girecek. Filmin kesinleşen oyuncuları şimdilik şu şekilde: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor ve Benedict Wong.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi doctor strange doctor strange 2 Doctor Strange in the Multiverse of Madness yönetmen sam raimi vizyon tarihi oyuncular
Hideo Kojima'nın Metal Gear Solid V Bütçesinden Silent Hills Geliştirdiği Söylentileri Yalanlandı Sherlock Holmes'ün Kardeşini Anlatacak Olan "Enola Holmes" Filminin yayın Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız