Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Children of Morta için Setting Sun Inn Güncellemesi Yayınlandı

 
Yayıncı 11 bit studios ve geliştirici Dead Mage, hikaye odaklı aksiyon rol yapma oyunu Children of Morta için ikinci ücretsiz içerik güncellemesi Setting Sun Inn'i yayınladı.

Güncelleme New Game+ modunu ekliyor. Oyunu bir kez bitirdikten sonra erişebileceğiniz bu modda ilk oynayışınızdan açtığınız karakterler, yetenek ağacı ilerlemesi, kaynaklar ve yükseltmeleri tutmaya devam ediyorsunuz ve artırılmış zorluk seviyesi ile karakter yetenek puanı sınırı ile oynuyorsunuz.

Bununla birlikte hikaye için 20 yeni ara sahne, 30'dan fazla yeni ev etkinliği, yeni aile görevleri ve yan görevler ekleniyor.

Güncelleme ayrıca denge değişiklikleri ve iyileştirmeler içeriyor. Daha fazla detay için Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

Children of Morta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Türkçe arayüz ve altyazı desteği mevcut.

Güncellemenin tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
children of morta brawler indie bağımsız dead mage pc
EA ve Activision Blizzard 2020'nin İlk Çeyreğinde Mikro Ödemelerden Ne Kadar Kazandıklarını Açıkladı Samurai Shodown DLC Karakteri Iroha 13 Mayıs'ta Dövüşe Katılıyor

DreH

7.5.2020 21:18:43

0
Hikaye sunumu ve huzurlu ev ortamiyla harika bir deneyimdi benim icin mapler ve moblarda zorludur ??
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Children of Morta
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız