Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Chet Faliszek Valve'dan Ayrıldı


   Amerikalı video oyun yazarı Chet Faliszek Valve şirketinden ayrıldı.
 
   GamesIndustry.biz aracılığıyla yapılan açıklamada Chet Faliszek "Orada 12 yıl çalıştım, bir sürü harika oyun ile bazı şaşırtıcı donanımlar sunduk ve işleri değiştirmek istedim. İleride ne olacağına dair bir haber yok, olduğunda size haber vereceğim." dedi. 
 
   Chet Faliszek, Valve şirketindeki kariyeri boyunca Half-Life 2: Episode One, Half-Life 2: Episode Two, Portal, Portal 2, Left 4 Dead ve Left 4 Dead 2 gibi önemli projelerde yazarlık yaptı. 
 
   Valve şirketindeki ayrılıklar devam ediyor. Chet Faliszek öncesinde yazar Erik Wolpaw ve Mark Laidlaw da geçtiğimiz yıl Valve'dan ayrılmıştı. 
 
   Valve şu anda tam teşekküllü tek-kişilik oyunlar üzerinde çalışıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC Valve
Code Vein için İlk Video Yayınlandı Darksiders III PS4, Xbox One ve PC için Listelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KortX

3.5.2017 15:12:15

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Belkide half life 3'ün çıkmayacak olması daha iyi olur... Mass effecte noldu gördük, diabloya noldu gördük, doom 4 te beklentileri tam karşılayamadı, cod desen çok batırdı. Hele duke nukem tam bir hayal kırıklığıydı. FF15 ve MGS 5 te istenilen yankıyı getiremedi. Böyle soru işareti bırakan şehir efsanesi olarak kalsın gordon freemanın yolculuğu.
Ben de birşeylerin tadında bırakılması yanlısıyım. Ama başka oyunlar çıkartabilirler. Bu illaki HL3, L4D3, Portal 3 olmamalı. Valve'ın hikaye odaklı yapacağı oyunların hepsi eminim oyuncular tarafından dört gözle beklenir.

BSC Misafiri

3.5.2017 08:06:40

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Belkide half life 3'ün çıkmayacak olması daha iyi olur... Mass effecte noldu gördük, diabloya noldu gördük, doom 4 te beklentileri tam karşılayamadı, cod desen çok batırdı. Hele duke nukem tam bir hayal kırıklığıydı. FF15 ve MGS 5 te istenilen yankıyı getiremedi. Böyle soru işareti bırakan şehir efsanesi olarak kalsın gordon freemanın yolculuğu.
Mass Effect Andromeda'nın bu denli çöktü ama sorun beklentinin yüksek olması değildi, SJW yani Social Justice Warrior dediğimiz developerların suçu bu. BioWare hayatında bu tarz bir iş tecrübesi olmayan, ilk animasyonu "Erkeklerden nefret ediyorum" temalı olan, beyazlara açık açık sosyal medyadan sövüp ırkçılık yapan insanları alıp topladı ve bunların oyuna ne denli yansıdığını gördük. Yani gerçekten, o karakterlerin tipleri, yüz animasyonları, Sit-com tarzı zırt pırt esprilerin yapılması, karakterinizi "beyaz tenli" yapamıyor oluşunuz ve BioWare'nin beyaz karşıtı ırkçı developerlarının bu durumu "teknik hata" olarak nitelendirmesi vs... Bu oyun güzel olurdu. Süper olmazdı, 1 ve 2'nin tadını vermezdi ama güzel olurdu. Güzel bir hikaye, yeni sağlam karakterler ve Andromeda galaksisinde insanlığın yeni yuvası bambaşka bir tehditle karşı karşıya... BioWare bu kanser developerları neyi kanıtlamak için işe aldı bilmiyorum ama bir çuval inciri berbat etti. Şimdi tüm hataları düzeltmeye çalışıyorlar ancak Sit-com kıvamında ilerleyen, şakanın artık paçadan aktığı ve ciddiyetın sıfıra indiği bu oyun, averaj bir takımla gayet eğlenceli olabilirdi. Valve'nin SJW sıfatına uygun developerları işe almayacağına, alsa da Half Life 3 gibi bir projeyi onların eline doğrudan teslim etmeyeceğine, böyle manyakça bir hamlede bulunmayacağına inanıyorum. Öte yandan... geçmişte inandığım pek çok şey vardı... Şimdi düşününce bu da olabilir gibi geliyor...

Tiny Titan

2.5.2017 22:22:25

0
Olur da bir gün valve batmanın eşiğine gelirse half life 3 ü o zaman görürüz.Yani bu kadar yetenekli bir firmanın bu kadar korkak davranması tek kelime ile komik.

BSC Misafiri

2.5.2017 19:21:48

+2
Belkide half life 3'ün çıkmayacak olması daha iyi olur... Mass effecte noldu gördük, diabloya noldu gördük, doom 4 te beklentileri tam karşılayamadı, cod desen çok batırdı. Hele duke nukem tam bir hayal kırıklığıydı. FF15 ve MGS 5 te istenilen yankıyı getiremedi. Böyle soru işareti bırakan şehir efsanesi olarak kalsın gordon freemanın yolculuğu.

Curtius

2.5.2017 19:01:03

0
Boş oturmaktan sıkılmıştır.

Guest-2C5CD639E

2.5.2017 17:10:02

+1
quote:

Orijinalden alıntı: ahrimar Half life a bir kitap serisi ve güzel bir bilim kurgu dizi haline getirseler. The expanse gibi biz dizi olsa. Yemede yanında yat.
Gabe Newell oyunun haklarını J.J Abrams'a emanet etmişti uzun zaman önce Hatta İMDB J.J Abrams'ın profilinde Portal, Half Life gözüküyor. http://www.imdb.com/name/nm0009190/

ahrimar

2.5.2017 16:15:35

0
Half life a bir kitap serisi ve güzel bir bilim kurgu dizi haline getirseler. The expanse gibi biz dizi olsa. Yemede yanında yat.

Usbehci

2.5.2017 15:39:02

0
Bir de benim gibi çöp olsa oynarım diyen hayranlar var. Gerçi çöp çıkarmazlar ama beklenti karşılanır mı bilemem.

alsndnz

2.5.2017 14:06:02

0
ben devrimsel biseyle geleceklerini dusunuyorum hikaye buyuk ihtimalle hazirdir

Hoid

2.5.2017 13:35:51

+1
Bu adamlara maaş ödeniyor bu paralarda yaptıkları işlere göre ödeniyor . Kimse çalışmayan adama para ödemez . Bugüne kadar belli ki bazı şeyler üzerinde çalıştılar ve bitirdiler sonrasında ayrılıyorlar . Dışarıdan çalışan çoğu oyun yazarı da bulunmakta . VALVE'den bir proje gelirde çalış derlerse yine dışarıdan çalışırlar . Kaldı ki VALVE SP oyunlar üzerinde çalışıyor (<3) senaryolarının yazılmamış ya da hazırlanmamış olma ihtimali yok . Gabe bu kadar savunuyoruz seni , steam indirimlerinin yanında artık bir şeyler göster millete koca göbekli kodaman !

dark_hell_86

2.5.2017 13:23:56

0
Steam , CS ve Dota varken Valve yeni bir işe asla girmeyecektir haliylede senaristler birer birer ayrılıyor.

Guest-2C5CD639E

2.5.2017 13:11:14

+1
Half Life 3 zaten hayaldi, son zamanlarda valveden bir sürü kişinin ayrılması ile tarihe karıştı. Gabe bildiğin akp gibi oldu yaranamadıklarını şutluyor
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız