Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Charlie Cox, Spider-Man 3/Daredevil Söylentilerini Yalanladı

 
Disney'in yarattığı Marvel Sinematik Evreni'nin ardından Disney+ için kendi dizilerini yapmaya karar verdiği için, Netflix'te yayınlanan tüm Marvel dizileri sonlandırıldı. Çoğu izleyici de bu oyuncuları ve karakterleri en azından Marvel filmleri içerisinde görmek istiyor.
 
Bu konuda da sürekli bir söylenti çıkıyor. En son çıkan söylenti ise Spider-Man'in üçüncü filminde, Daredevil'un bulunması. Böyle bir söylenti çıkınca herkesin aklına oyuncu olarak Netflix'teki Daredevil dizisinin başrol oyuncusu Charlie Cox geldi.
 
Ancak Charlie Cox bu söylentiler hakkında konuştu ve doğru olmadığını açıkladı. Charlie Cox " Söylentileri duydum. Ama kesinlikle benim oynadığım Daredevil değil. Eğer bu söylentiler doğruysa benim oynadığım Daredevil bulunmuyor, başka bir aktör vardır." dedi. Yani Daredevil söylentileri bu şekilde bitmiş oldu.
 
Umuyoruz ki Netflix'te gördüğümüz Marvel karakterlerini Disney'de görebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi netflix daredevil spiderman spiderman 3 daredevil
Xenoblade Chronicles: Definitive Edition Ek Senaryosu ‘Future Connected’ Yeni Savaş Sistemi İçerecek The Last of Us Part II 100 GB Boş Alan Gerektirecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Venomstr

30.4.2020 14:30:42

0
Harika bir dizi evet.

fabahcivan

30.4.2020 14:25:22

0
Arkadaşlarımı inandıramıyorum ama burada bir daha söyleyeyim, Netflix’in Daredevil serisi müthiştir. Bu türü sevenlerin kesinlikle atlamaması gereken bir yapımdır. Öylesine izleyeyim çerezlik diye başlamıştım ama beni benden aldı, acayip lezzetli ve kaliteli bir iş.

BSC Misafiri

30.4.2020 14:01:55

0
Zaten çoklu evren olayına girdiler, farklı Daredevil der geçerler.

Venomstr

30.4.2020 13:23:38

0
Charlie Cox, en sevilen Daredevil oldu. Dizi ve sinema evreni farklı olduğu için sinema versiyonu tercih edilmeyebilir. Asıl başarısı diziden geldi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız