Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Charlie Cox, Daredevil'ın Devamının Yapılacağını Düşünmüyor

 
2015 yılında Netflix'te yayın hayatına başlayan Daredevil dizisi, oldukça başarılı bir yapımdı. Özellikle ilk sezonuyla kalitesini gösteren yapım, Disney'in kendi platformunu kurmasından sonra iptal edildi. Sadece Daredevil değil, Netflix'teki tüm Marvel dizileri de iptal edildi.
 
Tüm hakları tekrar Disney'in almasından sonra, "Yeni bir dizi veya film yapılacak mı?" sorusu sürekli soruluyordu. Daredevil karakterine can veren Charlie Cox ise bu konu hakkında konuştu. Charlie Cox, Daredevil'ın devamının gelmeyeceğini düşündüğünü ama bir gün devam ederse tekrar oynamayı çok istediğini söyledi. Charlie Cox'un söylediğine göre dizinin devamının gelmesini düşünmesi için kendisine bir sebep verilmemiş.
 
Daredevil karakterini nasıl görürüz bilmiyorum ama Disney'in bu kadar popüler bir karakterin filmini veya dizisini yapmaması, pek Disney'in yapacağı bir iş değil. Özellikle elinde Disney+ gibi bir platform bulunurken mutlaka Daredevil'ı bir gün tekrar görürüz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi daredevil charlie cox disney+
Toy Story 4'ün Yönetmeninden Transformers Filmlerinin Öncesini Anlatacak Animasyon Filmi Geliyor The Wonderful 101: Remastered Fiziksel Sürümü Ertelendi

BSC Misafiri

2.5.2020 01:13:37

0
Marvelin izlediğim en iyi dizilerindendi birde punısher idi gerçekçi dövüş sahneleri efsaneydi umarım disney + devamı gelir
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız