Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Champions Online: Son Durum Nedir?

Yine C-Store ürünü olacak olan Medieval Kostüm Seti.

     Champions Online takımından Rob Overmeyer Haziran ayında oyunun ne gibi gelişmeler gösterdiğini ve ileride neler olacağını anlatan bir ileti girdi.
 
     "Her dakika daha çok oyuncumuz oluyor ve insanlar gerçekten oyunu oynamak için can atıyor. Kısacası Champions Online çok iyi gidiyor! Şimdi de nerede olduğumuza ve gelecekte neler planladığımıza küçük bir ipucu verelim.
 
     Bu yaz çok fazla yama ve güncelleme gelecek. Aftershock çizgiroman güncellememiz çok eğlenceli gitti ve oyunculardan çok iyi yorumlar aldık. Şampiyonlar gayet memnun görünüyorlar. Onun dışında daha önce de belirttiğimiz gibi Hideout'larımız da yolda. Bunun yanında Steam ile yeniden iş birliği içindeyiz ve kostümleri Steam üzerinden çok daha kolay alabileceksiniz artık, tabi ki diğer Cash Shop ürünlerini de.
 
     Hideout(Saklanılacak, PvP/PvE olmayan yerler) bölgeler 6 Temmuz'da geliyor. Bunların adları: Mom's Basement, Mystic Sanctum, Industrial Cave, Sci-Fi Moon Base. Bu bölgelerde saklanabilir, RolePlaying (Rol Yapma) tecrübenizi arttırabilirsiniz. Ayrıca;
 
     * Gold ve Life-Time üyeler bu 4 Hideout'tan birini bedava seçebilecek.
     * Hideout'lar hesabınıza kayıt olacak, yani her karakter için ayrı bir Hideout almanız gerekmeyecek.
     * Herkesi davet edebileceksiniz, parti içinde olmanız gerekmeyecek.
     * En fazla 10 kişi davet edebilirsiniz.
     * Hideout'unuzu daha "ev" gibi yapabilmek adına buraya eşyalar ekleyebileceksiniz.
 
     C-Store'a daha da çok kostüm ekleyeceğiz.  Bunlardan biri de Medieval setimiz. Onun dışında önümüzdeki aylarda bir çok inceleme gireceğiz ve bunlar size alanlar ve zindanlar hakkında bir çok bilgi verecek."

Bu haberin bağlantısı
URL
rpg pc xbox 360
Halo: Reach'te 41.Haftanın Fiyaskoları Temmuz Ayında Aylık Üyelik ve Oyun İndirimi!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Champions Online
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız