Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Century: Age of Ashes, 10 Mart'ta Xbox Series Konsollarına Geliyor

 
 
Geliştirici Playwing, oynaması ücretsiz çok oyunculu ejderha temalı savaş oyunu Century: Age of Ashes'ın Xbox Series sürümünün 10 Mart'ta çıkış yapacağını duyurdu. Century: Age of Ashes ilk olarak 2 Aralık 2021'de Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Xbox Series sürümü, PC sürümüyle çapraz oynama ve çapraz ilerleme özelliklerine sahip olacak. Oyunun ayrıca 2022'de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One ve mobil platformlar için piyasaya sürülmesi planlanıyor.
 
Century: Age of Ashes'ın konsol versiyonları, hem çapraz oyun hem de çapraz ilerleme desteğine sahip olacak. Oyuncular, hem konsol hem de PC oyuncularına karşı özgürce savaşabilecek. Ayrıca PC versiyonundan konsol versiyonlarına veri aktarımı yapılabilecek. 
 
Bu oyunda sınıfınızı seçerek ve özelleştirmelerinizi yaparak savaş alanına çıkacaksınız. Kendi sınıfınızda ustalaşın, yoğun arena savaşlarında rekabet edin ve hızlı tempolu hava savaşlarında gökyüzüne hükmedin. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Century: Age of Ashes Playwing oynaması ücretsiz çok oyunculu ejderha savaşı
Submerged: Hidden Depths 10 Mart'ta Geliyor Elden Ring için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Century: Age of Ashes
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız